Najnovije vesti

PREPOZNALI ĆERKU PO MLADEŽU NA LICU! MISTERIOZNA SLIKA STIGLA MAJCI! Roditelji poslali pitanje devojci za koju misle da je nestala Barbara Vitez, a njena reakcija je ZAPANJILA sve!
Foto: Printscreen Prva TV

misterija! nestala pre 2 godine

PREPOZNALI ĆERKU PO MLADEŽU NA LICU! MISTERIOZNA SLIKA STIGLA MAJCI! Roditelji poslali pitanje devojci za koju misle da je nestala Barbara Vitez, a njena reakcija je ZAPANJILA sve!

Crna Hronika

Prošle su 2 godine od kako je Barbara Vitez nestala, kad se vraćala s rođendana. Navodno, prelazeći most na Tisi kod Sente, tokom opasne dečje igre popela se na stub mosta i upala u reku.

Roditelji devojčice u to ne veruju, a sumnju je podgrejao i čovek iz Budimpešte, a rodom iz Srbije, koji je nedavno poslao sliku devojčice koja liči na Barbaru, uslikanu u Mađarskoj.

foto: Prva tv printscreen

- Na tim slikama se stvarno može prepoznati naša ćerka - tvrdi otac Endre Vitez, govoreći da su ćerku na slici prepoznali i po mladežu na licu.

Slike su snimljene u noćnom klubu, a muškarac koji je pronašao navodnu Barbaru na internetu tražio je od roditelja da mu kažu neke stvari koje bi samo Barbara mogla znati, kao što je ime ljubimca koga je imala kao mala. Na to pitanje, devojka je navodno prekinula četovanje sa njim.

foto: Prva tv printscreen

Telo nikada nije pronađeno, ali ni deo garderobe, iako su ronioci danima tražili nesrećnu devojčicu.

Otac kaže da je od policije, tj. od svedoka dečaka dobio 2 verzije, jedna da je pala sa merdevina ispod mosta, iako mu je to nelogično, jer je ispod njih beton, a po drugoj verziji nju je sa tih merdevina, u konstrukciji ispod mosta, gurnuo jedan od dečaka.

Nadležni kažu da nema dovoljno dokaza da je živa, roditelji da nema dokaza da je njihova ćerka mrtva. Dečaci koji su bili sa Barbarom, tj. neki od njih pali su na poligrafu. 

Valja pomenuti i da su se pojavili snimci sigurnosnih kamera na osnovu kojih se može zaključiti da ona uopšte nije ni stigla do mosta na Tisi.

foto: Prva tv printscreen

Mesec dana posle nestanka, roditelji su primili jezivo pismo koje je otac predao policiji.

- Piše da su joj u piće stavili drogu za silovanje, odveli je na most, silovali, jedan od njih je zadavio i bacio u reku - priča otac za Eksploziv.

- Neko ovde zataškava stvar, istinu - dodaje.

Majka Melinda oseća da je Barbara živa.

foto: Prva tv printscreen

- Kad ljubim njene slike, imam neki osećaj - kaže u suzama ona.

Kurir.rs, Prva tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...