KRVAVA LJUBAVNA DRAMA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Švaler pucao u glavu majci četvoro dece
Foto: Sonja Spasić, Privatna Arhiva

JEZIVO

KRVAVA LJUBAVNA DRAMA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Švaler pucao u glavu majci četvoro dece

Crna Hronika -

Gordanu Kukolj (37), radnicu pekare i majku četvoro dece, upucao je u glavu, pa pokušao samoubistvo Ahmo Huseinović (60), s kojim je navodno ranije bila u tronedeljnoj ljubavnoj vezi.

Krvava drama se dogodila juče oko podneva u Radničkoj ulici 27 na Čukaričkoj padini, kad je ostavljeni ljubavnik, naoružan „beretom“, uleteo u pekaru i počeo da pravi haos.

foto: Sonja Spasić

- S vrata je počeo da divlja, a onda je potegao pištolj i pucao u nesrećnu ženu. Ona je instinktivno podigla ruke da se zaštiti, ali ju je metak ipak pogodio, pa je pala. Nakon toga ispalio je hitac sebi u glavu - priča naš izvor.

On dodaje da su pucnjavu čuli taksisti sa obližnje stanice.

- Uleteli su u pekaru i videli Huseinovića, koji je ležao u lokvi krvi i krkljao, i počeli da dozivaju pomoć. Istrčali su na ulicu i vikali: „Ljudi, ovde leži mrtav čovek.“ Hitna pomoć i policija za minut su stigle i prebacile povređene u Urgentni centar. Kukoljeva je čak bila svesna i razgovarala je s lekarima, a u jednom momentu je počela da plače. Muškarac i žena su u bolnicu primljeni u teškom stanju - dodaje izvor Kurira.

foto: Privatna Arhiva

Dosadašnja istraga pokazala je da su Ahmo i Gordana bili u ljubavnoj vezi, pa je motiv zločina verovatno to što on nije mogao da se pomiri s raskidom.

- Njih dvoje su u vezi bili samo tri nedelje, ali je ona ipak odlučila da ga ostavi jer ima supruga i četvoro dece u Bariču. On se loše nosio s raskidom i pokušavao je da stupi u kontakt s njom. Gordana se čak požalila i svom suprugu, pa su navodno pre nekoliko dana njih troje sedeli u jednom lokalu i razgovarali o odnosu u kom su Ahmo i pekarka bili. Juče joj je čak poslao poruku: „Ljubavi, u čemu je problem, šta nije u redu“ - kaže izvor Kurir.

Očevici koje smo juče sreli na terenu kazali su da je Ahmo bio redovna mušterija ove pekare.

- Dolazio je svakodnevno, pošto živi u kampu na Adi. Koliko mi znamo, on ima suprugu, koja je teško bolesna, ali i dva odrasla sina. Gordanu smo znali kao veoma finu ženu, ima muža koji vozi kamione po inostranstvu i četvoro dece, od kojih najstarije ima 16 godina. Ona je godinama radila ovde - prepričavaju komšije i dodaju da je Ahmo prethodni dan dolazio kako bi o Gordani razgovarao s gazdom pekare.

Muž na mestu zločina

ZAPOSTAVIO SAM ŽENU

foto: Sonja Spasić

Na mestu zločina juče su se pojavili i Huseinovićev sin, ali i Gordanin suprug, koji je razgovarao s nadležnima.

- On je navodno rekao da već godinama vozi kamione po inostranstvu, kao i da je svestan da je zapostavio suprugu, ali i da je znao da je ona imala vezu sa Ahmom - rekao nam je izvor iz istrage.

Vlasnik pekare

NIJE IMALA LJUBAVNIKA

foto: Sonja Spasić

Vlasnik pekare u kojoj se zločin dogodio nije bio raspoložen za razgovor s medijima.

- Muškarca koji je pucao u moju radnicu, pa u sebe znam kao mušteriju moje pekare. Živi na Adi. Ona je vredna, radila je kod mene skoro pet godina. Ne verujem da je imala ljubavnika, nije u tom fazonu. Njena porodica je poštena. I ranije se dešavalo da mušterije donose poklone mojim radnicama, čokolade, bombonjere, ali one to nikad nisu prihvatale - ispričao je okupljenim novinarima vlasnik.

Kurir.rs/Jelena Ivić

Foto: Sonja Spasić/Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track