POČIVAJ U MIRU ANĐELE, NAŠA ZVEZDO NAJSJAJNIJA: Porodica i prijatelji se čituljama opraštaju od Marka (27) koji je poginuo u Čikagu! Pomagao roditeljima u Obrenovcu, ubio ga pijani vozač (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

potresno

POČIVAJ U MIRU ANĐELE, NAŠA ZVEZDO NAJSJAJNIJA: Porodica i prijatelji se čituljama opraštaju od Marka (27) koji je poginuo u Čikagu! Pomagao roditeljima u Obrenovcu, ubio ga pijani vozač (FOTO)

Crna Hronika -

Marko Bošković (27), rodom iz Obrenovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila proteklog vikenda u Čikagu, u američkoj državi Ilinois, a on će biti sahranjen sutra, u 14 sati na groblju u Belom polju.

foto: Printscreen

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je, prema navodima američke policije, bio pod dejstvom alkohola.

U ovoj nesreći poginula je još jedna osoba koja je bila sa Markom u vozilu. Reč je o devojci Lauri Uribe staroj 26 godina.

foto: Printscreen

Porodica i prijatelji su se potresnim porukama oprostili od tragično nastradalog mladića. "Ne plači, ja biću tu, kada prošlost vrati se, samo sad živim u snu, ali me vrati sećanjem, da čuvam oblake mene Bog je poslao, nasmej se i pogledaj u nebo, sada sam anđeo", "Leti, leti ptico i ne štedi snage, javi joj da stižem, mada ona zna, suvim ću ti zlatom pozlatiti krila, samo me odmesi kuda moram ja", "Dragi dečače, bio si zlatni svitac koji je svojom divnom dušom i pameću obasjao ovaj sumorni svet"...

Bošković je pre tri godine otišao u Ameriku i prvo vreme radio kao spasilac na bazenu, a onda je počeo da vozi kamion.

Svojim sposobnostima i poznavanjem ekonomije, jer je bio diplomirani ekonomista, brzo je otvorio svoju firmu i kupio tri kamiona. Razvijao je pametno biznis u želji da pomogne svojoj porodici, veliku pomoć imao je od najbolje prijateljice Marije Čudić koja mu je pomogla kada je stigao u Ameriku, a sada nažalost pomaže porodici da se Marko sahrani u rodnom gradu.

Podsetimo, osumnjičenom Huanu koji je naleteo na automobil Boškovića je određena kaucija od 750.000 dolara, a predviđena zatvorska kazna za ovo delo je 28 godina zatvora.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track