Najnovije vesti

BRAVO ZA SRPSKU POLICIJU! PODVIG MUP SRBIJE! Otmica dečaka u Staroj Pazovi rasvetljena za 24 sata!
Foto: Privatna Arhiva

slučaj kidnapovanja malog petra

BRAVO ZA SRPSKU POLICIJU! PODVIG MUP SRBIJE! Otmica dečaka u Staroj Pazovi rasvetljena za 24 sata!

Crna Hronika

Policija je za samo 24 sata uspela da rasvetli otmicu Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove i privede četvoricu kindnapera, uprkos brojnim dezinformacijama u medijima o navodnom ranijem pronalasku dečaka.

Sve ovo otežavalo je u velikoj meri potragu za dečakom, naročito jer inspektori koji su učestvovali u potrazi do samog kraja nisu znali da li je Petar živ.

Dečakov nestanak prijavljen u subotu oko ponoći, a policija je odmah angažovala najbolje timove iz Stare Pazove, Beograda, Novog Sada i Sremske Mitrovice.

Oni su tokom noći između subote i nedelje, a potom i tokom narednog dana neprekidno tragali za dečakom koji je na kraju lociran u vikendici u naselju Belegiš. Odatle je odmah dovežen u PS Stara Pazova, ispred koje su ga čekali roditelji i brojni prijatelji.

Kidnaperi su odmah uhapšeni i njima je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušani u tužilaštvu.

Podsetimo, sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 časova u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli Petra koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke "punto" odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu. Uhapšeni su Marko Jovišić (54) iz Stare Pazove, njegovi sinovi L. J. (19) i drugi koji je maloletan, kao i A. M. (18).

(Kurir.rs/B. T. Foto:Youtube printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...