BRAT NESTALOG MLADIĆA OČAJAN, BOJI SE NAJGOREG: Plašim se da će se ubiti zbog devojke, drugu je poslao poruku DA MU ONA NE DOLAZI NA SAHRANU!
Foto: Privatna Arhiva

BRINU

BRAT NESTALOG MLADIĆA OČAJAN, BOJI SE NAJGOREG: Plašim se da će se ubiti zbog devojke, drugu je poslao poruku DA MU ONA NE DOLAZI NA SAHRANU!

Crna Hronika -

Rekao nam je da ide do bankomata da podigne pare i od tada ga nema. Drugu je poslao poruku da mu devojka ne dolazi na sahranu i da brine o meni i ocu. Plašim se da će se ubiti zbog devojke.

Ovo je juče za Kurir rekao Vladislav Živojinović iz Vranova, brat Časlava Živojinovića (24), koji je nestao pre tri dana. Časlav je 29. oktobra seo u zeleni „ford fokus“ i otišao, a u međuvremenu je poslao poruke drugu. Inače, Časlav nema vozačku dozvolu, a „ford“ nije registrovan.

- Verujem da je sve to uradio zbog devojke s kojom je bio u vezi oko tri godine. Više puta su se rastajali i mirili se. Sumnju da je sve ovo uradio zbog nje pojačava i ta poruka koju je poslao drugu. Verujem da je on sve isplanirao, jer je nakon odlaska ugasio mobilni - kaže zabrinuti Vladislav i dodaje da je njegov brat sve radio kako bi udovoljio devojci.

foto: Printscreen Facebook

- On je skoro sav novac koji ima davao njoj. Čak je nešto i pozajmio, ali nije imao da vrati. Radi u „Železari“ i ima dobru platu - priča nesrećni brat.

Vladislav kaže da su on i njegov brat brinuli o bolesnom ocu, jer ih majka napustila.

- Tatu je pre mnogo godina udario voz i jedva je preživeo. Otišao je u invalidsku penziju. Sada mu se stanje pogoršalo. Trenutno nemam posao jer i ja imam zdravstvenih problema i neophodna nam je Čakijeva pomoć. Ukoliko može da pročita ovo, voleo bih da mu poručim da se ostavi glupiranja i da se vrati kući - kaže Vladislav.

Kurir.rs / J. R.

Foto:Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track