USMRTIO PEŠAKA, PA POBEGAO: Uhapšen vozač iz Loznice
Foto: Profimedia

hapšenje

USMRTIO PEŠAKA, PA POBEGAO: Uhapšen vozač iz Loznice

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu identifikovali su i uhapsili Z. P. (44) iz Loznice, osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo pesedettrogodišnji pešak, a potom pobegao sa lica mesta, saopšteno je danas iz PU Šabac.

Z. P. se sumnjiči da je u toku noći između 2. i 3. novembra ove godine u mestu Straža kod Loznice upravljajući ''mercedesom'' udario pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, u lozničkom selu Straži, u nedelju, u 6,20 časova, beživotno telo pored puta primetio je jedan meštanin o čemu je obavestio Policijsku stanicu u Loznici. Nastradao je meštanin R.O kome je kuća udaljena nekih dve stotine metara od mesta nesreće. Policija je odmah izašla na mesto događaja, obavila uviđaj i efikasnom akcijom pronašla vozača osumnjičenog da je izazvao ovu saobraćajnu nesreću.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni je uhapšen jutros, a policija je najpre pronašla vozilo u jednoj privatnoj radnji, a onda je on nađen u stanu.

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja