TAJANSTVENI CRNI AUTOMOBIL! Marjanović: Čovek u karavanu bio je na mestu zločina! Smejao mi se u lice! Nikad nije identifikovan!
Foto: Zorana Jevtić

UBISTVO PEVAČICE U BORČI

TAJANSTVENI CRNI AUTOMOBIL! Marjanović: Čovek u karavanu bio je na mestu zločina! Smejao mi se u lice! Nikad nije identifikovan!

Crna Hronika -

U optužnici koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, kako je Kurir pisao, u delu u kom su sudski veštaci opisali nalaz vremensko-prostornog veštačenja, navodi se da se na nasipu „uočava crni automobil koji ide sleva nadesno“.

- Vidi se čovek koji se kreće za njim, na rastojanju od oko pola metra. Čovek sustiže automobil, prolazi ga, zatim automobil ponovo kreće, sustiže čoveka i tada zastaje. Čovek sa zadnje strane obilazi prema mestu suvozača, tj. ulazi s desne strane u automobil i nastavlja da se kreće laganom brzinom - navodi se u dokumentu. Ovaj automobil snimile su sigurnosne kamere na kući porodice Jahović u Crvenki, i to u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović je u svom iskazu u sudnici detaljno opisao da mu je bilo neobično što ga je vozač karavana, koji je prošao pored njega i Jane nasipom dok su pokušavali da pronađu Jelenu, gledao u oči sa osmehom na licu.

Taj čovek, prema Zoranovim rečima, nije identifikovan.

Zoran Marjanović je negirao navode optužnice koja ga tereti da je Jelenu presreo dok je trčala, namamio je da siđe sa nasipa, na kom je ostala njihova ćerka Jana, i ubio je sa devet udaraca tupim predmetom u glavu.

foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track