FATALNA PEKARKA UPUCANA NA ČUKARICI! Svekar: Moja snaja je još uvek veoma loše
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

povređena

FATALNA PEKARKA UPUCANA NA ČUKARICI! Svekar: Moja snaja je još uvek veoma loše

Crna Hronika -

Krvava drama odigrala se u 25. oktobra oko 11 sati, u Radničkoj ulici na Čukarici, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uleteo Huseinović i pucao joj u glavu

Gordana Kukolj (37), pekarka iz Bariča, koju je pre oko 20 dana na Čukaričkoj padini u Beogradu hicem iz pištolja pokušao da ubije bivši ljubavnik Ahmo Huseinović (60), a potom pokušao da presudi i sebi, puštena je iz bolnice na kućno lečenje.

Reporteri Kurira pokušali su juče da posete povređenu pekarku, ali se na vratima pojavio njen svekar.

- Ne želim ništa da komentarišem i da dajem izjave. Molim vas da nas ostavite na miru - rekao je svekar, koji je u tom trenutku cepao drva pred kućom.

Na pitanje kako mu je snaja, rekao je: „Onako je, stanje je prilično teško. Malo se oporavila“, i zamolio da ga više ništa ne pitamo.

- Ne dozvoljavam ni sa mojim sinom da razgovarate. Istina će polako isplivati, pa ćemo videti gde smo - kazao je svekar i opet zamolio da odemo jer je u teškoj situaciji.

Podsetimo, krvava drama odigrala se u 25. oktobra oko 11 sati, u Radničkoj ulici na Čukarici, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uleteo Huseinović i pucao joj u glavu.

Gordana je uspela da se zaštiti rukama, što joj je spaslo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživeo.

Još uvek u bolnici

OPORAVLJA SE I LJUBAVNIK

foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, Ahmo Huseinović, koji je takođe u braku i ima dva sina, sa intenzivne nege prebačen je na odeljenje, gde se oporavlja. Međutim, on neće ići kući, već će, kada budu stečeni uslovi za to, iz bolničke postelje biti priveden u tužilaštvo na saslušanje. Očekuje se i da Huseinović tada objasni zašto je pucao u Gordanu, pa u sebe.

Kurir.rs/ J. R. Foto: Zorana Jevtić / privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja