Najnovije vesti

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI NEMCA (35) U BETON HALI: Polomio lobanju, bio sav modar! Prolaznici ga našli U LOKVI KRVI!
Mesto nesreće... Kobni parking na Beton hali, Foto: Kurir/Jelena Ivić

MISTERIJA

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI NEMCA (35) U BETON HALI: Polomio lobanju, bio sav modar! Prolaznici ga našli U LOKVI KRVI!

Crna Hronika

Nemac Mihael Herman (35) pronađen je mrtav u nedelju oko 4.30 u Beton hali u Beogradu, a sumnja se da je pao s parkinga na šetalište ispred jednog kafića.

Kako nezvanično saznajemo, telo mladića pronašli su prolaznici u Karađorđevoj ulici.

Bio pijan

- Muškarac je pod zasad nerazjašnjenim okolnostima pao s parkinga, sa visine od sedam-osam metara. Prilikom pada je probio i deo tende na kafiću. Njega su pronašli građani koji su rano ujutru šetali. Odmah su pozvali Hitnu pomoć. Kako su ispričali, muškarac je bio u lokvi krvi i imao je neke podlive - kaže naš sagovornik i dodaje:

- U kritičnom stanju i bez svesti nemački državljanin je prevezen u Urgentni centar, gde je preminuo oko šest časova, najverovatnije zbog preloma lobanje.

U trenutku nesreće nijedan kafić koji se nalazi u Beton hali nije radio, jer im je radno vreme bilo završeno, pa je nejasno kako se Nemac našao na parkingu.

- Verovatno je u Beton halu došao iz nekog od obližnjih lokala. On je u krvi imao izuzetno veliku količinu alkohola - priča izvor i dodaje da preminuli kod sebe nije imao lična dokumenta, zbog čega je identifikacija otežana.

foto: Kurir/Jelena Ivić

Nema ograde

Kako saznajemo, sigurnosne kamere snimile su momenat pada muškarca, ali ne i šta mu je prethodilo, zbog čega su nejasne okolnosti njegove smrti.

- Još se ne zna da li je Nemac sam pao ili ga je neko možda gurnuo. Postoji mogućnost i da se okliznuo, pošto je deo s kog je pao zabranjen za pešake. Tu se nalaze veliki klima-uređaji, a zaštitne ograde nema. Pošto je na telu imao brojne podlive, proverava se da li je pre kobnog pada učestvovao u nekoj tuči - kaže sagovornik.

Policija je preuzela sve snimke sa sigurnosnih kamera kako bi utvrdila odakle je mladić došao i da li je bio sam.

Raniji incidenti BACILI BOMBU, UNIŠTILI LOKAL

Ovo nije prvi incident koji se dogodio na prostoru Beton hale. Pre dve i po godine, pored jednog kluba je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila objekat. Prošle godine, na samom početku zimske sezone, došlo je do tuče između navijača i obezbeđenja i gostiju jednog kluba, u kome su huligani napravili haos i demolirali kafić „Komitet“.

Kurir.rs/ Jelena Ivić  Foto: Kurir/Jelena Ivić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...