SMRT STRANCA U BEOGRADU: Prijatelji tražili Nemca, on poginuo u Beton hali
Foto: Kurir/Jelena Ivić

ISTRAGA

SMRT STRANCA U BEOGRADU: Prijatelji tražili Nemca, on poginuo u Beton hali

Crna Hronika -

Nemački državljanin Mihael Herman (33), koji je preminuo posle pada s parkinga u Beton hali u Beogradu, identifikovan je nakon što su njegovi prijatelji, s kojima je bio u Beogradu, prijavili njegov nestanak.

Naime, nastradali mladić je u subotu s nekoliko prijatelja iz Nemačke bio u jednom noćnom klubu na Savi.

Bili u klubu

- Nemci su navodno turistički boravili u Srbiji. Za vikend su obilazili klubove u potrazi za dobrim provodom. Mihael i njegovi sunarodnici su i malo više popili, a on se u jednom trenutku odvojio od njih i otišao negde sam. Međutim, ujutro nije došao u smeštaj, pa su se prijatelji zabrinuli. Verovali su da se negde izgubio jer ne poznaje grad. Tada su otišli u policiju i prijavili nestanak druga - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, nastradali Herman kod sebe nije imao dokumenta, pa je identifikovan tek pošto su prijatelji prijavili nestanak.

Prelom lobanje

Podsetimo, telo mladića pronađeno je u nedelju oko 4.30 ispred kafića u Beton hali. Sigurnosne kamere zabeležile su kako on pada s parkinga, sa visine od oko osam metara. - Pronašli su ga prolaznici u lokvi krvi. Bio je sav modar i imao je prelom lobanje od pada. Takođe, u krvi je imao veću količinu alkohola, pa se ne isključuje mogućnost da se okliznuo i pao. Ipak, policija utvrđuje sve okolnosti njegove pogibije - kaže izvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Kurir/Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track