UŽASAN SUDAR KOD NOVOG SADA: Mladić iz Surčina ispao iz kola i poginuo, auto dvaput udario u ogradu pa u autobus
Foto: Stefan Jokić

na auto-putu kod izlaza Sever u smeru ka subotici

UŽASAN SUDAR KOD NOVOG SADA: Mladić iz Surčina ispao iz kola i poginuo, auto dvaput udario u ogradu pa u autobus

Crna Hronika -

NOVI SAD - Mladić (28) poginuo je rano jutros, oko 3.30h, u sudaru automobila i autobusa na autoputu Novi Sad - Subotica, kod izlaza Novi Sad-Sever.

Kako za Radio 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, jedan mladić je povređen u ovoj saobraćajnoj nesreći.

"Na licu mesta je poginuo dvadesetosmogodišnji muškarac, a dvadesetsedmogodišnjak je zadobio potres mozga, kontuzionu povredu grudnog koša i istezanje vrata. Nakon zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar na hirurgiju", navodi dr Ramović.

Kako se nezvanično saznaje u novosadskoj policiji, saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozač "pola" izgubio kontrolu nad automobilom i udario prvo u levu zaštitnu ogradu, zatim u desnu, a nakon toga u autobus.

Mladić koji je poginuo ispao je iz automobila i preminuo na licu mesta. On je bio na mestu suvozača. Jedan putnik iz kola je povređen, dok su vozač i još jedan putnik prošli bez povreda. U autobusu niko nije povređen.

Prema nezvaničnim podacima, sva četvorica muškaraca koji su bili u automobilu su iz Surčina. Policija je obavila uviđaj i dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Na teritoriji Novog Sada i okoline juče je došlo do još tri saobraćajne nezgode bez fatalnog ishoda.

Trinaestogodišnja devojčica oborena je sa bicikla oko sedam časova pre podne u Ulici Ćirila i Metodija, ispred broja 20. Povredila je potkolenicu i stopalo, a nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Dečju bolnicu na hirurgiju.

Još jedna biciklistkinja, stara 26 godina, oborena je juče oko 16 časova, na uglu Rumenačke i Janka Veselinovića. Ona je zadobila kontuzionu povredu glave, lumbalne regije i karlice.

Oko 16.50h na autoputu Novi Sad-Beograd, prema Kovilju, došlo je do sudara dva automobila. Povređena je žena stara 40 godina. Ona je zadobila kontuziju grudnog koša. U udesu su bila još dva učesnika koji su odbili pomoć ekipe Hitne pomoći.

(Kurir.rs/Radio 021)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track