ON JE VOĐA NARKO GRUPE IZ PAZOVE? Poznat kao proizvođač ORGANSKE hrane, a gajio marihuanu! EVO KAKO JE SLUČAJNO OTKRIVEN
Foto: Youtube printscreen

koluvija uhapšen

ON JE VOĐA NARKO GRUPE IZ PAZOVE? Poznat kao proizvođač ORGANSKE hrane, a gajio marihuanu! EVO KAKO JE SLUČAJNO OTKRIVEN

Crna Hronika -

Na poljoprivrednom dobru ,Jovanjica" u blizini Stare Pazove policija je otkrila ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila 649,4 kilograma osušene ma rihuane i 65.581 stabljiku ove opojne droge u sirovom stanju, ukupne težine 3.954 kilograma.

Uhapšen je Predrag Koluvija, vlasnik kompanije ,,Jovanjica", zbog sumnje da je bio vođa organizovane kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu.

Uhapšeno je još osam zaposlenih: M. Z. (39), Ž. V. (55), H. S. (37), J. B. (43), Ź. P. (25), B. V. (35), M. B. (37) i H. P. (40) zbog sumnje da su bili članovi ove grupe koja je gajila drogu. Za još jednom osobom raspisana je potraga i za njom se intenzivno traga. Protiv osumnjičenog Koluvije podneta je i krivična prijave zbog sumnje da je falsifikovao isprave. Policija je kod njega, prilikom zaustavljanja vozila u kojem se nalazio, pronašla falsifikovanu službenu legitimaciju IPA (Internacionalna policijska asocijacija), dok je protiv njegovog vozača podneta prekršajna prijava jer je vozilo, mimo zakona, koristilo policijske blinkere!

Kako saznajemo, oni su policijskoj patroli zapali za oko jer su uključili crveno-plava rotaciona svetla.

U firmi ,Jovanjica" pronađeni su i pištolj i revolver, zbog čega će protiv Koluvije biti podneta i krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja i nošenja oružja.

Povodom zaplene narkotika na ovom poljoprivrednom dobru, direktor policije Vladimir Rebić apelovao je juče na sve političare Srbije da ubuduće ne iznose paušalne i netačne informacija o radu policije zarad svojih političkih ciljeva.

Pripadnici MUP-a su prilikom ove zaplene preduzeli sve mere po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal i svoj posao obavili su profesionalno i u skladu sa zakonom. Nažalost, zbog neodgovornosti pojedinih političara morali su da se suočavaju s raznoraznim neistinama, a jedna od njih je bila da policajci obezbeduju proizvodnju marihuane. To se dešavalo usred istrage, što je moglo da ugrozi celu akciju - rekao je Rebić.

Kurir/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track