Silovao sestričinu kojoj je ubio brata!
Foto: Damir Dervišagić

Monstruozni ujak

Silovao sestričinu kojoj je ubio brata!

Crna Hronika -
Srđana S. (45) prijavila 14-godišnjakinja, koja više nije mogla da trpi zlostavljanje. Osumnjičeni pre dve godine izašao s robije

KRAGUJEVAC - Da li ima dovoljno stroge kazne?Srđan S. (45) iz okoline Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je više puta silovao četrnaestogodišnju sestričinu, čijeg je rođenog brata ubio pre više od deset godina! Da stvar bude gora, izgleda da je ovo silovanje samo deo monstruoznih zločina koje je počinio u porodici, jer ima indicija da je svojevremeno silovao još jednu sestričinu i bratanicu!Pakao u kome živi njena porodica policiji je juče otkrila devojčica koja je trpela ujakova seksualna iživljavanja od marta do maja ove godine.- Srđan živi sam u jednoj kući, dok su mu majka, sestra i sestričina u drugoj kući, koja se nalazi u zajedničkom dvorištu. U vreme kad se sve dešavalo Srđanova sestra nije bila u Kragujevcu, jer obavlja sezonske poslove u Vojvodini. On je koristio trenutke kad mu i majka ode od kuće, pa je dolazio kod sestričine. Devojčica je drhtala dok nam je opisivala detalje kako ju je ujak tukao, silovao i pretio da ne sme nikome da zucne o tome! Ispričala nam je i da je pre silovao i njenu stariju rođenu sestru, koja se u međuvremenu udala i odselila, kao i njenu sestru od ujaka, inače ćerku Srđanovog rođenog brata - kaže za Kurir policajac koji radi na slučaju.Srđan S. je pre nepune dve godine izašao iz zatvora, u kome je proveo čitavu deceniju zbog ubistva sestrića, a pre toga robijao je zbog još silovanja.

Poverila se pozornikuDevojčica je dugo ćutala o zlu koje ju je snašlo.- Jednom je samo rekla majci i babi da želi da ode od kuće, ali im nije navela razlog. Kad više nije mogla da trpi zlostavljanje, poverila se pozorniku u naselju u kome žive - rekao je sagovornik Kurira.Policija inače ne želi da otkrije javnosti naselje u kom se zločin dogodio, kako bi zaštitila identitet Srđanovih žrtava.

Određen pritvorSuzana Grujović, istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu, saslušala je juče Srđana S., posle čega mu je odredila pritvor.- Srđan je priznao da je spavao s devojčicom, ali je tvrdio da nije bilo prisile i silovanja, već da je dete samo htelo seks - rekao je izvor Kurira iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track