POTRESNE SCENE IZ NIŠKOG KLINIČKOG CENTRA: Povređenima iz stravične nesreće na auto-putu lekari se bore za život (FOTO)
Foto: Kurir

troje preminulo na mestu

POTRESNE SCENE IZ NIŠKOG KLINIČKOG CENTRA: Povređenima iz stravične nesreće na auto-putu lekari se bore za život (FOTO)

Crna Hronika -

Tri osobe su poginule, a osmoro je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 10.35 na auto-putu Beograd-Niš u blizini sela Gornja Trnava.

1 / 17 Foto: Kurir

Povređeni su prevezeni u niški Klinički centar.

Direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović izjavio je da su četiri muškarca teško povređena, tri lakše, a jedan je nakon zbrinjavanja pušten na kučno lečenje.

Direktor Klinike za anesteziju Radmilo Janković kazao je da su dva muškarca životno ugrožena i priključena na aparate za disanje.

"Jedan pacijent ima povredu moždanog stabla i kontuziju pluća, a drugi pacijent ima povredu karlice i kontuziju pluća. Njihovo stanje je sada stabilno ali vrlo teško. Za sada nije u planu njihovo operativno zbrinjavanje, povrede su takve da zahtevaju konzervativno lečenje", izjavio je Janković.

On je rekao da su dva muškarca već u operacionoj sali, da imaju teške povrede ekstremiteta i kože, ali nisu životno ugroženi.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama teretno vozilo kraljevačkih tablica udarilo je u kombi kragujevačkih registarskih oznaka, u kojem je bilo 10 osoba.

Kombi se nalazio u zaustavnoj traci kada je na njega naletelo teretno vozilo.

(Kurir.rs, Blic/Foto: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja