ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SELO KOD PIROTA: Bivši robijaš uzeo nož i jednim udarcem u grudi UBIO OCA zbog besparice!
Foto: Shutterstock

STRAVIČNO

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SELO KOD PIROTA: Bivši robijaš uzeo nož i jednim udarcem u grudi UBIO OCA zbog besparice!

Crna Hronika -

Nenad Panić (29) ubio je nožem svog oca Jovicu (57) u selu Sukovo kod Pirota posle burne svađe, jer je bio nesrećan što nema posao i novac. Svađa koja se završila ubistvom izbila je u četvrtak nešto posle 17 časova, a prema rečima komšija, Nenad je i ranije maltretirao oca.

Jedan udarac

- Svađali su se u kući u kojoj su živeli sami. Nenad je u jednom trenutku otišao u drugu sobu, uzeo nož i jednim udarcem u grudi ubio oca. Izgleda da mu je potrefio baš srce, tako da Jovici nije bilo spasa. Ne znamo ko je zvao policiju, ali smo samo videli da kola s rotacijom jure ka kući Panića - kaže komšija. Prema rečima meštana Sukova, uhapšeni Nenad odranije je poznat policiji, a odslužio je i zatvorsku kaznu za pokušaj silovanja.

- Bio je u zatvoru tri godine i tri meseca jer je pokušao da siluje baku u drugom selu. Starica je čuvala krave u šumarku, a on je naišao kad se vraćao od druga i napao ju je. Na sreću, naišao je komšija i spasao je. Posle izlaska iz zatvora prebio je momka iz Belog Polja, polomio mu ruke i noge. Znamo i da je često tukao svog oca. Zbog toga je bio sklonjen šest meseci u Pirot, gde su ga i zaposlili u gumari, ali je dao otkaz - pričaju komšije za Kurir.

- Kad god bi prebio oca, Nenad je govorio da ga maltretira jer je nesrećan zbog toga što nema novac. Pre nekog vremena se vratio u selo i jedan od komšija mi je rekao da se boji da će ovog puta ubiti Jovicu - dodaje jedan komšija.

Majka se otrovala

Inače, ovo nije prva tragedija u kući Panića.

- Pre nekoliko godina Nenadova majka se otrovala i umrla. Njegova sestra se udala i otišla u drugo selo, pa su otac i sin ostali sami - kažu komšije. Nenad Panić uhapšen je posle zločina i određen mu je pritvor do 48 sati.

Žale komšiju Jovica se mnogo mučio

O pokojnom Jovici meštani Sukova imaju samo reči hvale. - Odavno je ostao bez posla pa je pomagao po selu, kopao grobove za nadnicu, zidao, radio sve što treba, ponekad samo i za hranu. Mnogo se namučio, a eto kako je završio. Strašno nam je žao - kazali su meštani.

Kurir.rs / J. I.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track