Najnovije vesti

UŽAS U SELU NADOMAK ŠAPCA: Slobodan pretukao baku toliko da joj je LICE IZOBLIČENO OD HEMATOMA!
Foto: Kurir

NASILJE

UŽAS U SELU NADOMAK ŠAPCA: Slobodan pretukao baku toliko da joj je LICE IZOBLIČENO OD HEMATOMA!

Crna Hronika

Policija traga za Slobodanom T. (35) iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju dalju rođaku i komšinicu Ž. T. (73).

Kako saznajemo, jezivo nasilje desilo se 6. novembra, a osumnjičeni je od tada u bekstvu. Fotografije brutalno pretučene bake na društvenim mrežama podelila je njena ćerka i navela da je Ž. T. teško povređena, kao i da je provela osam dana u bolnici, ali da ne sme da se vrati kući jer je počinilac na slobodi, pošto je uspeo da umakne policiji.

- Slobodan je ženu pretukao toliko da joj je lice izobličeno od hematoma. Kad je policija došla u njenu kuću da obavi uviđaj, napadač je već bio pobegao. O slučaju je obavešteno i tužilaštvo, a za Slobodanom T. je raspisana potraga - kaže izvor.

Inače, osumnjičeni je i ranije napadao Ž. T.

- Jednom ju je posekao nožem po ruci, upadao joj je u kuću sa sekirom, pretio da će ubiti i nju i ćerku, lupao joj glavom o zid - kaže naš izvor i dodaje: - Starica je uplašena i ne stanuje više u svojoj kući, a strahuje da bi se Slobodan mogao pojaviti svakog trenutka da je dokrajči.

Kurir.rs / J. I.

Foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...