UŽAS U SELU NADOMAK ŠAPCA: Slobodan pretukao baku toliko da joj je LICE IZOBLIČENO OD HEMATOMA!
Foto: Kurir

NASILJE

UŽAS U SELU NADOMAK ŠAPCA: Slobodan pretukao baku toliko da joj je LICE IZOBLIČENO OD HEMATOMA!

Crna Hronika -

Policija traga za Slobodanom T. (35) iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju dalju rođaku i komšinicu Ž. T. (73).

Kako saznajemo, jezivo nasilje desilo se 6. novembra, a osumnjičeni je od tada u bekstvu. Fotografije brutalno pretučene bake na društvenim mrežama podelila je njena ćerka i navela da je Ž. T. teško povređena, kao i da je provela osam dana u bolnici, ali da ne sme da se vrati kući jer je počinilac na slobodi, pošto je uspeo da umakne policiji.

- Slobodan je ženu pretukao toliko da joj je lice izobličeno od hematoma. Kad je policija došla u njenu kuću da obavi uviđaj, napadač je već bio pobegao. O slučaju je obavešteno i tužilaštvo, a za Slobodanom T. je raspisana potraga - kaže izvor.

Inače, osumnjičeni je i ranije napadao Ž. T.

- Jednom ju je posekao nožem po ruci, upadao joj je u kuću sa sekirom, pretio da će ubiti i nju i ćerku, lupao joj glavom o zid - kaže naš izvor i dodaje: - Starica je uplašena i ne stanuje više u svojoj kući, a strahuje da bi se Slobodan mogao pojaviti svakog trenutka da je dokrajči.

Kurir.rs / J. I.

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track