UŽAS U ŽELEZNIKU, UHAPŠENA TROVAČICA DUŠANKA (69): Dugovala 30.000 evra Dragiši (85), pa htela da ga ubije bromazepamom
Foto: Shutterstock

određeno zadržavanje do 48 sati

UŽAS U ŽELEZNIKU, UHAPŠENA TROVAČICA DUŠANKA (69): Dugovala 30.000 evra Dragiši (85), pa htela da ga ubije bromazepamom

Crna Hronika -

Dušanka T. (69) uhapšena je u Beogradu zbog sumnje da je izvršila dva,teška krivična dela, ubistva u pokušaju iz koristoljublja, kao i pokušaja ubistva.

Sumnja se da je ona 1. novembra u beogradskom naselju Železnik pokušala da otruje Dragišu J. (85) ako što mu je u hranu stavila veću količinu bromazepama, a potom ga naterala da sve pojede.

Nesrećni muškarac je učinio kako mu je rekla, a ubrzo se onesvestio. Njega je bez svesti našla ćerka, koja je obavestila nadležne organe.

Kako se saznaje, ona je Dragiši J. (85) dugovala 30.000 evra koje joj je pozajmio u više navrata. Dušanka se zatim, kako bi izbegla vraćanje duga, odlučila da ga otruje. Inače, ona je dolazila kod njega povremeno da mu čisti stan.

Ona je 25. novebra otišla kod izvesnog Čedomira B. (89) takođe iz Železnika i pokušala da ga otruje na isti način bromazepamom. Njega je bez svesti za kuhinjskim stolom našla snaja koja je pozvala policiju iHitnu pomoć.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

(Kurir.rs/TV Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track