DRAMA NA SPLAVU KOD UŠĆA: Bivši radnik došao kod gazde, pa usred razgovora ZAPUCAO! Evo šta je POZDADINA SUKOBA
Foto: Kurir

OBRAČUN

DRAMA NA SPLAVU KOD UŠĆA: Bivši radnik došao kod gazde, pa usred razgovora ZAPUCAO! Evo šta je POZDADINA SUKOBA

Crna Hronika -

Sukob oko posla: Muškarac P. Z. (45) nakon svađe pucao u nogu svom bivšem poslodavcu nezadovoljan što ga je otpustio

Ž. P. (65), vlasnik restorana na brodu „Sava“, ranjen je juče ujutru oko šest sati, kada je u njega navodno pucao P. Z. (45), inače nekadašnji pripadnik obezbeđenja tog lokala.

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni napadač je došao u restoran, seo za sto i tražio da razgovara s vlasnikom, nezadovoljan što ga je otpustio i angažovao novo obezbeđenje.

Pucanj ispod stola

- Vlasnik je otišao i seo za sto i u nekom trenutku je krenula svađa. P. Z. je bio revoltiran što je izgubio posao, a u jednom trenutku je izgubio kontrolu, izvukao pištolj i njime ispod stola upucao Ž. P. u noge. Novoangažovano obezbeđenje lokala je odmah pritrčalo i zgrabilo P. Z. u nameri da ga istera iz lokala - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da je tada usledio još jedan pucanj. - Tokom guranja i koškanja sa pripadnicima obezbeđenja, koji su ga izbacivali, pištolj koji je P. Z. držao ponovo je opalio i pogodio ga u nogu - kazao je naš izvor i dodao: - Ispituju se navodi da je ranjeni vlasnik lokala odlučio da otpusti čitavu ekipu čuvara jer je saznao da diluju narkotike. Očekuje se da će više informacija o ovom obračunu biti poznato nakon što i žrtva i napadač budu saslušani. Utvrđeno je da je napadač P. Z. pucao iz oružja koje je imao u nelegalnom posedu, pa će protiv njega biti podnete dve krivične prijave.

Prebačeni u bolnicu

Hitna pomoć je ubrzo došla na mesto pucnjave i obojicu ranjenih prevezla u Urgentni centar, gde su im sanirane prostrelne rane. Obojica ranjenih muškaraca prevezena su u Urgentni centar. Policija je obavila uviđaj u prisustvu tužioca, koji je naložio pokretanje istrage.

Reporteri Kurira obišli su juče restoran u kom se dogodila pucnjava, ali je lokal bio zatvoren.

Burna noć

JOŠ DVE PUCNJAVE U BEOGRADU

Kako je juče rečeno u Urgentnom centru, ovo nije bila jedina pucnjava koja se u noći između subote i nedelje dogodila u prestonici. - Tokom noći još dva muškarca su ranjena iz vatrenog oružja na različitim lokacijama u Beogradu i zadobili su prostrelne rane butine i potkolenice - naveli su u Urgentnom centru.

Kurir.rs/ J. Rarafilović Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track