OSUMNJIČENI HAPŠEN U SRBIJI: Ubica Baranina već robijao u Beogradu
Foto: Privatna Arhiva

DOSIJE

OSUMNJIČENI HAPŠEN U SRBIJI: Ubica Baranina već robijao u Beogradu

Crna Hronika -

Đukić je označeni pripadnik barske grupe na čijem je čelu Jovan Đurović, brat ubijenog Luke Đurovića, dok je Klisić navodno bio član suparničkog klana iz Bara, na čijem je čelu bio ubijeni Armin Muša Osmanagić

Stefan Đukić, koga crnogorske vlasti sumnjiče da je pre mesec dana ubio Jovana Klisića, pripadnika suparničkog barskog klana, i teško ranio Velizara Gardaševića, u žižu javnosti dospeo je i pre nekoliko godina, kad je uhapšen zbog sumnje da je pripremao likvidacije u Beogradu.

Đukić je označeni pripadnik barske grupe na čijem je čelu Jovan Đurović, brat ubijenog Luke Đurovića, dok je Klisić navodno bio član suparničkog klana iz Bara, na čijem je čelu bio ubijeni Armin Muša Osmanagić.

Crnogorski mediji su preneli da je Đukić, koji se ranije prezivao Mandić, povezan s grupom Luke Bojovića, a 2015. je u Beogradu uhapšen zajedno sa Draganom Đokićem, Almirom Dragišićem i Vladislavom Šljivančaninom. - U njihovom automobilu pronađena je veća količina oružja, kojim je, kako se tada pisalo, trebalo da budu počinjene likvidacije.

Nakon sudskog postupka Dragišić je osuđen na 18 meseci zatvora, Mandić (sada Đokić) na 11, dok su preostala dvojica puštena na slobodu - kaže izvor.

Kurir.rs/ I. M. Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track