OGLASILE SE PORODICE UHAPŠENIH ZBOG UBISTVA NIKOLE (22): Evo šta kažu o smrti momka u Bratislavi, tukli ga nasred ulice
Foto: Facebook, Privatna Arhiva

strašno

OGLASILE SE PORODICE UHAPŠENIH ZBOG UBISTVA NIKOLE (22): Evo šta kažu o smrti momka u Bratislavi, tukli ga nasred ulice

Crna Hronika -

Iako je prošlo skoro dva dana od hapšenja Slavka Đorđevića(21) koji je osumnjičen za ubistvo Nikole Kosanića (22) iz Sopota u tuči 8. decembra u Bratislavi u Slovačkoj, porodica Đorđević još uvek ne zna gde se Slavko nalazi nakon hapšenja.

On je nakon tuče zajedno sa prijateljem iz Aleksinca Jovanom Miloševićem uhapšen u Mađarskoj prilikom pokušaja bekstva za Srbiju. Otac Aca, majka Biljana i brat Darko ni danas nemaju nikakve vesti o Slavku.

Oni preživljavaju agoniju jer ništa ne znaju no sudbini svog najbližeg. U sve to, umešala se i vest iz slovačkih medija da je uhapšen Makedonac koji je zajedno sa njima bio u društvu i koji se sumnjiči da je direktni izvršilac odnosno da je zadao Kosaniću smrtonosne udarce.

- Bez uspeha su bili pozivi da čujemo Slavka. ne znamo ni gde se nalazi, da li je vraćen iz Mađarske u Slovačku ili nije. majci i ocu je mnogo teško. Do sada nam se niko nije obratio, nije nas pozvao. Ne verujemo šta čitamo u novinama. Videćemo, ne znam da li ću da putujem da bi ga video, moramo da kontaktiramo nekog za savet - rekao nam je jutros Darko, rođeni brat Slavka Đorđevića.

Slavko je zajedno sa Jovanom otišao na rad u Slovačku, ali pošto su dobri nfudbaleri, hteli su i da se oprobaju i u tamošnjim fudbalskim klubovima. Nakon fatalne tuče sa Kosanićem kome je pritom slomljen vrat, njih dvojica su se ošišali "do glave" i krenuli na put za Srbiju gde ih je mađarska policija uhapsila dok su prolazili kroz ovu zemlju.

Za sada nije poznat motiv tuče, ali je poznato da su bili dobri fudbaleri i da je Slavko igrao i u FK "Radničkom" iz Niša kao i da nisu bili pripadnici kriminalnih grupa. Kosanić je juče sahranjen u Sopotu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track