BEOGRAĐANKA PRIJAVILA POLICIJI BIVŠEG DEČKA: Hteo je da nas ubije sekirom i kiselinom
Povređen... Natašin muž Saša, Foto: Kurir

UŽAS:

BEOGRAĐANKA PRIJAVILA POLICIJI BIVŠEG DEČKA: Hteo je da nas ubije sekirom i kiselinom

Crna Hronika -

Jezivo: Nataša Mićunović kaže da je u njenu kuću, u kojoj živi s mužem Sašom i dvoje dece, upao Milivoje Jevremović (33), bivši robijaš, i brutalno ih maltretirao

Nataša Mićunović (28) iz Beograda prijavila je policiji bivšeg dečka Milivoja Jevremovića (33) jer joj je, kako tvrdi, upao u kuću preteći da će ubiti nju i njenog muža Sašu. Ona tvrdi da je napadač njenog supruga povredio sekirom i polivao ga sonom kiselinom.

Nataša kaže da se napad desio 5. decembra i da je Jevremović od tada u bekstvu, a njena porodica u strahu da se ne vrati i ne dokrajči ih.

Izašao s robije

- On je opasan čovek. Nedavno je izašao iz zatvora, a ovo nije prvi put da mi dolazi u kuću i maltretira mog muža. Da zlo bude veće, u trenutku napada kod kuće je bila i moja i Sašina ćerka (3), koja je sada istraumirana - priča za Kurir uznemirena Nataša i nastavlja: - Milivoja sam upoznala pre sedam godina i bili smo u vezi oko godinu dana. Raskinuli smo kad je otišao u zatvor da služi kaznu za silovanje. Bio je osuđen na četiri godine, a posle toga je robijao još dve godine, ne znam za koje delo. Ove godine je izašao iz zatvora i od tada živim u paklu.

Zabrinuta... Nataša Mićunović
Zabrinuta... Nataša Mićunovićfoto: Kurir

Ona kaže da ih njen bivši napada jer smatra da ona ne sme da ima drugog muškarca sem njega. - On je 5. decembra oko 8.20 došao kod mene. Lupao je na vrata i kroz prozor sam videla da je to on sa još jednim mladićem. Nisam htela da otvorim, ali je sekirom razbio prozor. Polomljeno staklo raseklo je mog muža po ruci i licu, a Milivoje nam je bukvalno uleteo u krevet kroz razbijeni prozor. U rukama je imao i dve flaše sone kiseline. Otvorio je jednu i polio Sašu, a ja sam uspela da pobegnem do obližnje škole, odakle sam pozvala policiju. Bila sam samo u donjem vešu, od straha nisam stigla ni da se obučem - prepričava strahotu Nataša i dodaje da je napadač potrčao za njom, ali nije uspeo da je stigne. - Onda se vratio i nasrnuo na Sašu, ali je uspeo da pobegne. Dok policija nije došla, porazbijao nam je sve po kući i probudio ćerku. Dete je vrištalo, a on joj je vikao da ćuti i da spava. Ona se pokrila ćebetom preko glave i policajac ju je tako zatekao. Tresla se od straha - kaže sagovornica.

Ne smemo da spavamo

Prema njenim rečima, Jevremović je uspeo da pobegne, a policija je privela njegovog saučesnika. - Morali smo da se sklonimo iz kuće jer je rekao da će nas ubiti. Ćerka i sin, koji je u vreme napada bio u školi, prepričavaju kako je čika tukao tatu. Ne smemo da spavamo, a sin u školu ide sa motkom, ako ga presretne - očajna je Nataša.

Hapšenje u Ustaničkoj

PRETUKAO MLADIĆA

Bivšoj ne da mira...  Milivoje  Jevremović
Bivšoj ne da mira... Milivoje Jevremovićfoto: Kurir

Milivoje Jevremović poznat je policiji po brojnim krivičnim delima, a u žižu javnosti dospeo je 2011. godine, kada je sa dvojicom saučesnika, na autobuskoj stanici u Ustaničkoj ulici u Beogradu, napao i pretukao Slobodana N. (20) samo zato što je romske nacionalnosti. Policija ga je tada uhapsila.

Nije prvi put

MUŽU PRETIO TESLOM

Nataša Mićunović kaže da ovo nije prvi put da Milivoje tuče njenog muža. - U septembru je Milivoje došao u moju kuću sa jednim mladićem. Bila sam u Švajcarskoj, gde povremeno radim, a muž Saša je bio sa decom. Tukao je Sašu po glavi. U rukama je imao teslu za vađenje eksera i govorio je: „Da je Nataša ovde, ovim bih joj razbio glavu“ - priča potresena žena i dodaje: - Slučaj je prijavljen policiji, oni su ga uhapsili, ali je tužilac odlučio da sve ide u redovnom postupku i pustili su ga kući.

Kurir.rs/ Jelena Rafailović Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track