LOPOV S PAJSEROM HARA CENTROM KRAGUJEVCA: Usred bela dana obija kuće, samo ove nedelje odneo 400.000 dinara
Foto: Profimedia

iznenađuje način na koji provaljuje

LOPOV S PAJSEROM HARA CENTROM KRAGUJEVCA: Usred bela dana obija kuće, samo ove nedelje odneo 400.000 dinara

Crna Hronika -

U centralnom gradu Šumadije “lopov s pajserom”, kako je dobio nadimak, iza sebe ima seriju provala, a ove nedelje samo iz jedne kuće ukradeno je 400 hiljada dinara u novcu i porodičnom nakitu.

Kako saznajemo, policija mu je na tragu, a iznenađuje način na koji provaljuje u kuće. Naime, gotovo sve pljačke sa potpisom ovog lopova urađene su usred belog dana.

- Interesantno je da pajserom obija ulazna vrata kuća i kada uđe u stan vrši detaljnu premetačinu. Policija ima određene sumnje, ali za sada nema konkretnih dokaza. Sumnja se da ima i pomagače, kuće koje su na udaru nalaze se uglavnom u blizini bulevarskih ulica, odakle je lako da se odveze autom u bilo kom pravcu - kaže naš izvor.

Za sada se ne zna da li ima i takozvane "tipere", pošto se pljačke dešavaju uglavnom kada porodice odu na vikend, a prilikom poslednje velike pljačke ukućani su bili odsutni svega nekoliko sati.

- Sigurno je da se radi o snažnom muškarcu, visokom i teškom stotinak kilograma. To se zaključuje na osnovu vrata kuće koja je poslednja obijena - kaže naš izvor.

On dodaje da je “i sam odabir kuća takođe interesantan, zato što se radi o ljudima koji pripadaju takozvanom srednjem sloju, te da meta misterioznog lopova nisu dobroobezbeđeni objekti u kojima žive bogati Kragujevčani”.

(Kurir.rs/D.I./ FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track