NOVI DETALJI TRAGEDIJE NA TAVANKUTSKOJ RASKRSNICI: Evo kako je došlo do trostrukog sudara (FOTO)
Foto: Čitalac Kurira

Nesreća se dogodila nekoliko stotina metara od pumpe

NOVI DETALJI TRAGEDIJE NA TAVANKUTSKOJ RASKRSNICI: Evo kako je došlo do trostrukog sudara (FOTO)

Crna Hronika -

SUBOTICA/BAJMOK - U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 7 sati dogodila na putu Subotica - Bajmok, poginulo je dvoje ljudi, potvrdili su za Kurir iz subotičke policije.

Život su izgubile dve muške osobe Pujin Jugoslav iz Bajmoka i Pajo Pejić Tukuljac, iz Mišićeva, takođe prigradske subotičke mesne zajednice. Teško je povređena četrdesetpetogodišnja žena Jugoslava Pujina, N.P. koja je odmah zbrinuta u subotičkoj bolnici.

1 / 4 Foto: Čitalac Kurira

„Nesreća se dogodila tako što je vozilom sitroen, kojim je upravljao P. J, krećući se iz Subotice prema Bajmoku, a sa kojim je u vozilu bila i supruga N.P, preticao vozilo kamion ispred sebe. On je prešao na levu traku kolovoza tokom preticanja, kada mu je u susret dolazilo vozilo iz Bajmoka kojim je upravljao P. P. T. U sudaru dva vozila obe muške osobe su preminule, a žena je zadobila teške telesne povrede sa prelomom ključne kosti”, kaže za Kurir osnovni javni tužilac Livija Panić Miletić.

Nakon sudara naletelo je i treće vozilo, ali kako je potvrdila osnovni javni tužilac niko iz vozila nije stradao, ali je pričinjena i velika materijalna šteta.

Kako Kurir saznaje povređena supruga preminulog Jugoslava Pujina N.P. je zbrinuta u subotičkoj bolnici, ali iako sa prelomom ključne kosti , puštena je iz bolnice. Ona nije životno ugrožena.

Nesreća se dogodila nekoliko stotina metara od pumpe.

U teškoj nesreći su učestvovala tri vozila, koja su u većoj meri havarisana i uništena. Slika tragedije na putu je veoma teška, stiglo je na lice mesta više vozila hitne pomoći i vatrogasna služba, a kako saznajemo uz veće napore su uspeli da iz uništenih automobila izvade tela povređene žene i preminulih.

Na uviđaju je bio i zamenik osnovnog tužioca, a saobraćaj je bio u prekidu nekoliko sati na tom delu puta i usmeravan prema Ljutovu i tavankutskoj obilaznici. Policija je vraćala vozila sa puta i usmeravala ih na obilaznicu. Problem je bio sa kolonom kamiona koje je teško bilo preusmeravati, a uviđaj je trajao nekoliko sati.

Kako Kurir nezvanično saznaje od meštana Bajmoka, Jugoslav se vraćao s posla iz Subotice se kretao prema Bajmoku, a dok je preticao teretno vozilo neprilagođenom brzinom došlo je do sudara. Nezvanično saznajemo da je poginuli Pajo Pejić Tukuljac išao na posao iz suprotnog pravca, ali na sred puta je stradao zajedno sa Jugoslavom.

Očevidac nesreće koji je alternativnim putem morao za Suboticu, kaže za Kurir da je prizor na putu na Nikoljdansko praznično jutro bio na žalost baš težak i tragičan, a dva subotička naselja su baš na dan praznika obavijena tugom.

(Kurir.rs/N. H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track