PRIPADNIK OBEZBEĐENJA I UČESNIK ZADRUGE IZBODEN! Člana Levijatana napali pred klubom! DETALJI KRVAVE DRAME U SAVAMALI
Foto: Damir Dervišagić

INCIDENT

PRIPADNIK OBEZBEĐENJA I UČESNIK ZADRUGE IZBODEN! Člana Levijatana napali pred klubom! DETALJI KRVAVE DRAME U SAVAMALI

Crna Hronika -

Napad: Bokser, rijaliti učesnik i član udruženja za zaštitu životinja ranjen pred jednim beogradskim noćnim klubom u Savamali, gde radi kao pripadnik obezbeđenja

Bokser Marko Cvetićanin (37), član pokreta za zaštitu prava životinja Levijatan, kao i nekadašnji učesnik rijalitija „Zadruga“, ranjen je na svom radnom mestu ispred jednog kluba u Savamali, gde radi na poslovima obezbeđenja.

Kako saznajemo, Cvetićanina je izbo nožem nepoznati muškarac, ali on srećom nije životno ugrožen, dok se za napadačem i dalje traga.

Pucnjava

- Ispred kluba je došlo do guranja, a potom i do pucnjave. Cvetićanin, koji je stajao na vratima kluba, uboden je nožem više puta. Napadač je pobegao, a ranjeni pripadnik obezbeđenja prebačen je u bolnicu, gde su mu povrede sanirane - kaže izvor Kurira.

Da je ranjen u obračunu ispred kluba u kom je čuvar reda, potvrdio je i sam Cvetićanin. - Uboden sam više puta hladnim oružjem u kuk i u bubreg. Sva sreća, nije opasno po život. Istina je da su članovi Levijatana ugroženi. Ja se profesionalno bavim poslovima obezbeđenja, pa tako u sklopu Levijatana pratim Pavla. Definitivno moramo dići nivo bezbednosti na viši nivo, iako je ovo nešto što se desilo u gužvi i nisam ja meta verovatno, a ni Levijatan, ali svakako opreza nikad nije dovoljno - izjavio je povređeni mladić.

Zabrinut... Pavle Bihali
Zabrinut... Pavle Bihalifoto: Damir Dervišagić

Pavle Bihali iz organizacije Levijatan pozvao je policiju da što pre pronađe i uhapsi napadača. - Marko je bio na svom radnom mestu, tako da ne vezujem to s Levijatanom. Mi vodimo računa o sigurnosti naših članova u okviru naših aktivnosti, pa ćemo u tom smislu podići nivo bezbednosti još više. Siguran sam da će inspektori brzo rešiti ovaj slučaj i privesti odgovorno lice za ovaj napad, očekujem i reakciju tužilaštva - naglasio je Bihali, koji je ovu vest podelio i na Fejsbuku.

Podrška

- Svaki napad na bilo kog člana je napad i na nas. Marko je moje obezbeđenje, pa ja to shvatam lično i mi moramo da stanemo iza njega, kao što on stoji iza nas. Reč je o momku koji nije osuđivan i bavi se humanitarnim radom - kazao je za naš list Bihali.

Pratioci pokreta koji se bavi zaštitom životinja uputili su brojne poruke podrške ranjenom Cvetićaninu. - Marko, da si živ i zdrav! Želim ti brz oporavak! Ti si ljudina neviđena, čovek na prvom mestu, a to je najteže biti! Moj naklon za sve što si do sada uradio i što ćeš uraditi! - napisali su prijatelji. - Marko je jedan od posebnijih članova, nesebično se daje 24/7 u spasavanju ugroženih. Ima veliko srce. Šaljem pregršt dobre energije - glasio je drugi komentar.

Incident u „Zadruzi 2“

OBRAČUN S GAVRIĆEM

foto: Damir Dervišagić

Marko Cvetićanin oprobao se prošle godine i u rijalitiju „Zadruga 2“ i postao neslavni rekorder po vremenu provedenom u ovom TV formatu. Naime, bokser je u programu proveo svega pola sata, nakon čega je diskvalifikovan! On je odmah po silasku s gondole nasrnuo na svog kolegu Mirka Gavrića, za koga je tvrdio da ga je na Instagramu vređao i nazivao „pi*kom šarenom“. Zbog incidenta je moralo da reaguje obezbeđenje i Cvetićanin je završio u zadrugarskom zatvoru, ali je ubrzo diskvalifikovan.

Kurir.rs/ J. Ivić - M. Branković Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track