POKUŠAJ UBISTVA U SOMBORU: IZBOLA MUŽA nožem po leđima
ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

KRVAVO

POKUŠAJ UBISTVA U SOMBORU: IZBOLA MUŽA nožem po leđima

Crna Hronika -

Andrijana B. (40) iz Sombora uhapšena je u subotu uveče zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Ulici majora Gavrilovića pokušala da ubije svog supruga.

Kako nezvanično saznajemo, krvavoj porodičnoj drami prethodila je svađa supružnika. - U trenutku dok se raspravljala s mužem, Andrijana B. zgrabila je kuhinjski nož i njime izbola muža po leđima. Povređeni muškarac uspeo je da pozove Hitnu pomoć, koja je, u pratnji policije, došla u dom zavađenih supružnika. Muškarcu je konstatovano nekoliko ubodnih rana na leđima i on je odmah prebačen u bolnicu gde su mu povrede sanirane - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On napominje da povređeni nije životno ugrožen. - Motiv svađe još uvek nije poznat, a policija veruje da će na predstojećim saslušanjima otkriti više detalja koji su doveli do ovog krvavog napada. Po nalogu dežurnog tužioca, Andrijani B. određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sprovedena u Više tužilaštvo u Somboru na saslušanje. Protiv nje će biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva - dodao je naš sagovornik.

Stanari somborske Ulice majora Gavrilovića, s kojima je Kurir juče razgovarao, nisu mogli da otkriju šta bi mogao da bude motiv ove krvave drame. - Čuli smo da je žena izbola muža, ali šta je svemu prethodilo, nije nam poznato - kratko su izjavile komšije koje nisu bile raspoložene za razgovor s novinarima.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track