DRAMA U NOVOM SADU ZBOG POTERE ZA UBICOM: Policijski automobil se sudario sa puntom, dve osobe povređene
Foto: 021.rs

nesreća

DRAMA U NOVOM SADU ZBOG POTERE ZA UBICOM: Policijski automobil se sudario sa puntom, dve osobe povređene

Crna Hronika -

Tokom potrage za osumnjičenim za ubistvo na Grbavici, policijski automobil se sudario sa civilnim vozilom - puntom, na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja.

Tom prilikom, lakše su povređene dve osobe, saznaje 021 u Hitnoj pomoći. Muškarac od 29 godina zadobio je povredu glave, a žena od 42 godine lakšu povredu kuka, te je zbrinuta u Urgentnom centru.

Potom je na uglu ulica Narodnog fronta i Balzakove uhapšen muškarac, državljanin Crne Gore D.D. osumnjičen za ubistvo dvadesetpetogodišnje D. J.

foto: 021.rs

Policija je posle potrage večeras uhapsila državljanina Crne Gore Dejana. D. (28) koji je danas ok 16. sati usmrtio bivšu devojku Dušanku J. (25) u Novom Sadu, saznaje Kurir.

Ubica je uhapšen na uglu ulica Narodnog fronta i Balzakove. Policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Ekipa Hitne pomoći je prilikom dolaska zatekla nesrećnu devojku koja je bila u besvesnom stanju sa ubodnim ranama dušnika i grudnog koša. Odmah je rađena reanimacija, ali je Dušanka preminula na putu do Urgentnog centra.

(Kurir.rs/021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track