Najnovije vesti

Drama U Novom Beogradu

ODVELI GA U GAĆAMA Pogledajte hapšenje sina Aleksandra Stamenkovića! Zabarikadirao se u stanu i pretio da će ubiti tetku

Crna Hronika

Sin bivšeg dirktora gradske čistoće Aleksandra Stamenkovića, A.S uhapšen je noćas posle visečasovne drame u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu.

Kako Kurir saznaje A.S je oko ponoći pokušao da upadne u stan svoje tetke koja mu je inače prva komšinica. Polupao je sva stakla na tetkinom stanu i pretio joj da će je ubiti, a zatim joj naneo i lakše telesne povrede.

Ona je odmah pozvala policiju, a A.S se povukao u svoj stan, zabarikadirao i počeo da lomi inventar. Zvao je i oca koji se nalazi u Kanadi (gde je, kako saznajemo, pobegao pošto ga organi gonjenja traže zbog mnogobrojnih malverzacija).

Policija je stigla odmah po pozivu nesrećne žene i pokušala da pregovara sa A.S

Međutim, A.S se nije oglašavao i policija je posle odluke nadležnog tužioca i sudije počela pripreme za upad u stan. Pomoć policiji pružali su i dežurni vatrogasci.

foto: Kurir

Zbog opasnosti da će A.S pružati otpor svi policajci nosili su pancirne prsluke i oružje.

Dva sata iza ponoći počeo je upad. A.S. nije imao oružje ali je pružao otpor. Efikasnom akcijom policajaca savladan je za dva minuta i priveden je u stanicu policije na saslušanje.

Kako Kurir saznaje komšije su se i ranije žalile na buku i lomljavu u stanu u kome živi A.S. Policija ga je više puta tražila ali do noćas bezuspešno.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...