Najnovije vesti

istraga je u toku

MISTERIJA SMRTI SLAVOLJUBA KOD NIŠA Javili mu se na oglas i ponudili 4.500 evra za auto, a ujutru nađen mrtav i spaljen

Crna Hronika

NIŠ - Telo Slavoljuba D. (51) pronađeno je juče oko 11.30 časova, a njegov nestanak je policiji prijavila bivša supruga, jer se nije pojavio kod kuće.

Slavoljub je ženi rekao da ide da pokaže auto koji je trebalo da proda, a koji je inače pripadao njegovoj ćerki, "suzuki samuraj" koji je oglasio na prodaju.

Neko ga je pozvao i rekao da hoće hitno da ga kupi, da je spreman da ponudi 4.500 evra, što je znatno iznad ponuđene cene.

Zato se i sumnja da se radilo o zamci. Kada je pozvan, Slavoljub je bio u Staljincu gde je imao lovačku kuću jer je inače lovac.

Vratio se kući i navodno je otišao u Donju Vrežinu i rekao da ide da pokaže džip mušteriji. Kad se nije vratio do kasnih večernjih sati, njegov nestanak je prijavila bivša žena.

Njegova majka je pozvala svog zeta i rekla da ide da ga traži. On je otišao na Kamenički vis i tamo video tragove džipa, pratio ih i našao njega mrtvog i spaljenog.

Prema prvim informacijama, nastradao je zbog povreda glave, utvrđuje se još kojim su oružjem nastale. Džip je nađen u naselju Pantelej.

Istraga je u toku, utvrđuje se da li je ubica imao lični ili imovinski motiv.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...