Ujak silovao epileptičarku i dete od četiri godine!

Monstruozni ujak

Ujak silovao epileptičarku i dete od četiri godine!

Crna Hronika -
Ne samo da je Srđan S. (45) iz Kragujevca napastvovao teško obolelu sestričinu (14) već se iživljavao i nad njenom sestrom

KRAGUJEVAC - Jezivo!Svi stanovnici romskog naselja u okolini Kragujevca znali su da je Srđan S. (45) u nekoliko navrata silovao svoju četrnaestogodišnju sestričinu bolesnu od epilepsije, ali o tome su ćutali, saznaje Kurir! Da ceo ovaj događaj bude još strašniji, Srđan S. (45) početkom devedesetih godina bludničio je i sa sestrom silovane devojčice, koja je u to vreme imala samo četiri godine, a onda je 1994. godine ubio njihovog brata udarcem sekirom u glavu!- Sestričina sa Srđanom živi već tri-četiri godine i on je brinuo o njoj, vodio je kod lekara, kupovao joj lekove i garderobu! Da nije bilo njega, ko zna gde bi završila - pokušao je da odbrani Srđana komšija Mikica P.Slično misli još nekoliko komšija, ali ne i Srđanova majka, koja kaže da je on za nju odavno mrtav!- Sin mi je, ali on za mene ne postoji ni na ovom ni na onom svetu! Ubio mi je unuka, ne znam zašto, bila sam tada u Italiji. I mene je jednom udario. Ne pričam s njim, skuvam samo ručak da jede, toliko moram. Ljuta sam i na svoju ćerku, koja je ostavila svoju decu i otišla negde da radi. Uopšte nije brinula o njima - kaže starica.Srđan S. uhapšen je zbog sumnje da je od marta do maja više puta napastvovao sestričinu. Devojčica dugo nije pričala o strahotama koje preživljava, ali kad više nije mogla da trpi zlostavljanje, poverila se pozorniku u njihovom naselju. Srđan je odmah uhapšen, a na saslušanju kod istražnog sudije priznao je da je spavao s devojčicom, ali „samo zato što je ona to htela“!

Još dva silovanja?!Srđan S. mnogo godina je proveo na robiji. Dosad je osuđivan za ubistvo, silovanje, protivprirodni blud nad detetom, krađu vozila i više drugih krađa. Policija sada proverava informacije da je počinio još dva silovanja.

Prgav kad popijeU naselju kažu da je Srđan prgav kad popije i da se tada tuče sa svima.- Ipak, otkako je pre nepune dve godine izašao iz zatvora, nije se latio flaše, čak je postao i vredan - kaže Mikica P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track