Najnovije vesti

ISPOVEST OCA MALČANSKOG BERBERINA: Sramota me, ne želim da čujem za njega! 22 godine robije nisu pomogle da se popravi
Foto: MUP Srbije

policija ga 14 dana traži

ISPOVEST OCA MALČANSKOG BERBERINA: Sramota me, ne želim da čujem za njega! 22 godine robije nisu pomogle da se popravi

Crna Hronika
15:18h

- Dvadeset i dve godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, ali nikada nije i neće. Sramota me. Ne želim da čujem za njega - rekao nam je otac Malčanskog berberina, koji nije želeo da ga slikamo, ali ni da nam kaže svoje ime, vidno uznemiren i posramljen.

Ninoslav Jovanović je 20. decembra izvršio svoju poslednju otmicu. Tada je na putu od kuće do škole oteo Moniku Karimanović (12). Devojčica je srećom pronađena posle 10 dana opsežne potrage. Zločin kakav Srbija ne pamti obeležio je porodicu Jovanović iz Malče.

- Prijavio sam njegov nestanak još u julu. Od tada ga nisam video, čuo sam da se šunja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku brinuo sam se samo za dete. Za njega nisam. Ništa što ima veze sa njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na plećima - rekao je Jovanović, pišu "Novosti".

(Kurir.rs/Novosti)

- Prijavio sam njegov nestanak još u julu. Od tada ga nisam video, čuo sam da se šunja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku brinuo sam se samo za dete. Za njega nisam. Ništa što ima veze sa njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na plećima - rekao je Jovanović.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...