DEVOJČICA KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN ČESTITALA NOVU GODINU IZ BOLNICE: Srećna sam što sam živa! Drugi pokloni mi ne trebaju!
Foto: Privatna Arhiva

OPORAVAK

DEVOJČICA KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN ČESTITALA NOVU GODINU IZ BOLNICE: Srećna sam što sam živa! Drugi pokloni mi ne trebaju!

Crna Hronika -

Devojčica (12), koju je oteo i 10 dana mučio osuđivani silovatelj Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, Novu godinu dočekala je sa osmehom na licu, srećna što je živa.

- Srećna svima nova godina - poručila je svim građanima koji su poslednje dane 2019. godine proveli tražeći je po zabačenim selima u okolini Knjaževca, Svrljiga i Niša. Ovu poruku devojčica je poslala preko svog oca, koji je svakodnevno posećuje u bolnici.

Jelka i paketići

- Sve vas pozdravlja, svim dobronamernim ljudima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu 2020. Ona je sada dobro, oporavlja se, počela je normalno da priča. I prvog dana je govorila, ali je bila zbunjena i uplašena, a sada je sve u redu - rekao je otac.

Porodica kaže da su presrećni što su svi na okupu i da se trude da devojčici što više ulepšaju praznične dane.

- S mamom je dočekala Novu godinu u bolnici. Imala je jelku, a spremili smo joj i paketiće, iako ona ništa posebno nije tražila. Njoj je dovoljno što je pored mame, što nam se vratila živa. Zbog toga je srećna i rekla je da joj ništa drugo i ne treba - kaže devojčicin stric. On dodaje da je devojčica s mamom sama u sobi i da ih posećuje samo otac.

(Kurir.rs/J. Ivić - M. Smiljković/Foto: Printskrin, Mup Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track