IDENTIFIKOVANA UTOPLJENICA IZ DUNAVA: Zorku Mažuran (82) niko nije tražio, sahranjena kao NN osoba
Foto: J.Miljuš

na zahtev rođaka

IDENTIFIKOVANA UTOPLJENICA IZ DUNAVA: Zorku Mažuran (82) niko nije tražio, sahranjena kao NN osoba

Crna Hronika -

Utopljenica, koja je izvučena iz Dunava kod Apatina polovinom novembra, je identifikovana i potvrđeno je da je u pitanju Zorka Mažuran (82) iz Apatina.

Njeno beživotno telo izvučeno je na obalu 15. novembra, nedaleko od kajak kućice i, nakon uviđaja, poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Posle šest dana, pošto njen nestanak nije bio prijavljen i niko je nije tražio, nesrećna starica je 21. novembra sahranjena kao NN osoba.

Nakon nekog vremena pojavio se čovek koji je pretpostavljao da se radi o njegovoj rođaki. Posle zakonske procedure oko identifikacije pokojnice, potvrđeno je da se radi o Zorki Mažuran, koja je živela sama u stanu u Apatinu i za koju niko nije ni znao da je nestala da bi to prijavio, dok se nije pojavio njen rođak, koji je u to vreme kad se starica utopila, bio na višednevnom putu.

Nakon identifikacije, na grobu tragično stradale žene krst na kome je stajalo NN lice, zamenjen je krstom na kome se nalazi njena fotografija, ime, prezime i godine rođenja i smrti.

(Kurir.rs/J.Miljuš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track