ONI SU PRIJAVILI MALČANSKOG MONSTRUMA: Petar i Seka OČI U OČI sa Ninoslavom! Spazili ga u dvorištu, A EVO ŠTA JE TRAŽIO
Foto: M.S., Kurir

malčanski heroji

ONI SU PRIJAVILI MALČANSKOG MONSTRUMA: Petar i Seka OČI U OČI sa Ninoslavom! Spazili ga u dvorištu, A EVO ŠTA JE TRAŽIO

Crna Hronika -

Bračni par Patar i Svetlana Seka Cekić iz Malče su danas oko 12 sati otkrili Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin koji se krio kod u njihovoj pomoćnoj zgradi.

Čim su ga videli oni su odmah obavestili policiju koja je otmičara male Monike Karimanović (12) ubrzo strpala iza rešetaka. Ninoslav Jovanović se krio od 20. decembra prošle godine pošto je oteo Moniku.

Ulazio je u napuštene kuće, ali glad ga je naterala da noć između subote i nedelje provede u plevnji, mestu za skladištenje sena, porodice Cekić.

- Ja sam ležao na kauču, a Seka je nešto radila. kada sam ga video, nisam znao da je to Ninoslav, nego vidim da se neko mota po dvorištu. Ustanem, izađem i on hoda nekako pogrbljeno, verovatno da ga ne vidimo i ne prepoznamo.

On je zapravo pošao u ostavu da vidi da l' ima suvog mesa i druge hrane. Pogledam ga direktno u oči, a on nešto promrmlja nerazumljivo i onda pobeže kroz kapiju. Odmah sam pozvao policiju - priča deka Pera.

foto: M.S.

Posle toga Malčanski berberin je lociran na lokalnom groblju ka kome su odmah krenuli policajci i tu sustigli. - Stoj, stani bre - uzvinkuli su policajci, a što su čuli i novinari koji su bili na groblju.

- Ma nije pružao otpor, kakav otpor, on ga nema šaka jada, izgladneo, odmah smo ga uhvatili i stavili lisice na ruke - rekao nam je jedan policajac. Jovanović je odvezen u Kazneno popravni dom.

Kurir.rs/M. S

Foto M. S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track