Najnovije vesti

MONIKA ME 2 PUTA GAĐALA KAMENJEM I BEŽALA, PA SAM JE OŠIŠAO! Ovo su novi detalji sa saslušanja Malčanskog berberina
Foto: Kurir/M.S., MUP Srbije, Printscreen Facebook

Otkrivamo

MONIKA ME 2 PUTA GAĐALA KAMENJEM I BEŽALA, PA SAM JE OŠIŠAO! Ovo su novi detalji sa saslušanja Malčanskog berberina

Crna Hronika

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski Berberin, na saslušanju u policiji i pred tužiocem objasnio je kako je i zašto oteo Moniku 20. decembra i mučio je deset dana:

- Planirao sam da otmem neku devojčicu. Moniku sam slučajno sreo na ulici. Rekao sam joj da sam električar i da treba da mi pokaže gde je škola. Da nema razloga za strah i da ću je ujedno odvesti do škole. Cilj mi je bio da ona bez sile uđe u automobil i da na taj način ostvarim svoj plan. Da nije Monika, bila bi neka druga devojčica.

foto: Kurir

Objasnio je, prema rečima izvora Kurira, i kako se sa devojčicom skrivao.

- Rekao je da je prva dva dana bio u okolini Malče. Kasnije su išli po okolnim selima i krili se po zemunicama ili napuštenim kućama. Objasnio je da su mu u međuvremenu nestali hrana i lekovi, koje su mu neophodni jer je epileptičar, pa su se vratili ka selu Pasjak, gde je kasnije i nađena Monika. Izjavio je da je devojčica dva puta pokušala da pobegne, da ga je nekoliko puta gađala kamenjem i da ju je zato, za kaznu, ošišao. U međuvremenu je, kako je rekao, bio skroz iscrpljen, pa se vratio u svoje selo kako bi našao hranu. Što se tiče motiva otmice, njega jednostavno nema. Ni on nije znao da objasni zašto je to uradio. Inače, u pritvoru nije pravio probleme. Jede redovno i leči nogu jer je iščašio zglob - rekao je izvor Kurira.

(Kurir.rs / Foto:Facebook)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...