UHAPŠENA TROJICA MLADIĆA: Poznanika oteli i sekli zbog sata
Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić

dolijali

UHAPŠENA TROJICA MLADIĆA: Poznanika oteli i sekli zbog sata

Crna Hronika -

Luka P. (20), Kristijan M. (18) i F. M. (17) presreli Nenada A. (21), ugurali ga u auto i odvezli na periferiju grada, gde su ga mučili

Policija je u Beogradu uhapsila Luku P. (20), Kristijana M. (18), i F. M. (17) zbog sumnje da su na Badnji dan oteli Nenada A. (21), odveli ga u jednu kuću u naselju Leštane, gde su ga tukli i sekli nožem zbog duga od ukupno 750 evra.

Kako saznajemo, istragom je utvrđeno da je žrtva Nenad A. navodno dugovala maloletnom otmičaru 500 evra, dok je drugom otmičaru bio dužan 250 evra, i to zbog oštećenog ručnog sata.

Lakše povrede

- Trojica osumnjičenih su 6. januara na Bežanijskoj kosi presreli žrtvu i ugurali ga u automobil. Odvezli su ga u kuću u Leštanima. Tamo su ga zatvorili i maltretirali ga. Udarali su ga, šutirali i sekli nožem, ali na sreću žrtva je lakše povređena. Nakon što su osumnjičeni završili iživljavanje, ostavili su Nenada A. samog u kući - kaže izvor i nastavlja:

Uspeo da pobegne

- Iako je dobio batine, mladić je narednog dana uspeo da pobegne iz kuće. Došao je na vrata čoveku koji živi blizu kuće iz koje je pobegao i zatražio pomoć.

Prema rečima našeg izvora, stanari kuće su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a žrtva je ispričala sve o otmici i mučenju. - Policija proverava da li je Nenad A. zaista dugovao novac otmičarima ili je u pitanju izmišljeni dug - kaže izvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track