PREGAZIO DEČAKA (15) NA PEŠAČKOM! ODJURIO, NIJE SE NI OKRENUO: Haos u Subotici, povređeni mu glava i stopalo
Foto: Dado Đilas, Ilustracija

strašno

PREGAZIO DEČAKA (15) NA PEŠAČKOM! ODJURIO, NIJE SE NI OKRENUO: Haos u Subotici, povređeni mu glava i stopalo

Crna Hronika -

SUBOTICA – U Aleksandrovu, naselju na izalzu iz Subotice prema Novom Sadu, jutros rano oko 6 sati i 30 minuta, kod benzinske pumpe na 15-godišnjeg dečaka naleteo je automobil na pešačkom prelazu, a vozač je kako saznajemo, bez zaustavljanja pobegao, a dečak je zbirnut u Opštoj bolnici i nije životno ugrožen.

Kako je za Kurir potvrđeno u MUP-u Subotice, dečak je prelazio pešački kolovoz koji je bio obeležen, kada je na njega naleteo vozač i pobegao sa mesta događaja.

Na sreću, dečak nije životno ugrožen, ali kako su nam potvrdili u Opštoj bolnici Subotice, ima lakše povrede, ugruvan je i povređeno mu je stopalo.

„Policija je pronašla nesavesnog vozača, a protiv njega će biti podignuta krivična prijava za dva krivična dela, ugrožavanje javne bezbednosti i izazivanja saobraćajne nesreće kao i nepružanja pomoći povređenom licu”, potvrdili su Kuriru u subotičkoj policiji.

Tri poslednja dana u Subotici je maglovito tokom čitavog dana, pa u policiji upozoravaju i vozače i pečake da se opreznije kreću i obeleženim kolovozom.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track