Najnovije vesti

DEJAN (23) NIJE IZDRŽAO: Preminuo mladić teško povređen u požaru u Kikindi
Foto: Privatna Arhiva

lekari nisu uspeli da ga spasu

DEJAN (23) NIJE IZDRŽAO: Preminuo mladić teško povređen u požaru u Kikindi

Crna Hronika

Mladi Kikinđanin Dejan Andrić (23) koji je teško povređen u požaru 2. januara, preminuo je u noći između nedelje i ponedeljka u Urgentnom centru Kliničkog centra u Novom Sadu, potvrdila je njegova porodica.

Njegovo stanje bilo je teško od prvog dana, jer se na spavanju nagutao dima i zadobio opekotine opasne po život.

foto: Kurir/S.U.

Dejan je u Urgentni centar u Novom Sadu primljen istog jutra kada je povređen, sa teškim telesnim opekotinskim povredama ruku, nogu i lica. Nakon primarnog zbrinjavanja u Kikindi i kompletne dijagnostike i operativnog lečenja u Urgentnom centru, on je u teškom opštem stanju bio smešten na Kliniku za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola Kliničkog centra, ali lekari, nažalost, nisu uspeli da ga spasu.

foto: Kurir/S.U.

Dejan je teško povređen u požaru koji je, kako je saopštila Policijska uprava u Kikindi, najverovatnije, izazvala pregrejana kvarcna grejalica koja je upalila krevet na kojem je mladić spavao. On se tog jutra vratio iz grada, uključio grejalicu i legao da spava, a vatra je buknula rano ujutro, oko pet sati i zahvatila deo kreveta.

foto: Kurir/S.U.

Tokom spavanja mladić se nagutao dima, a kada se probudio i pribrao iskočio je kroz prozor. Kuću u Ulici Nikole Pašića u kojoj se dogodila nesreća, koristio je povremeno, kada je dolazio iz Mađarske gde je radio sa devojkom. Njih dvoje su u Kikindu došli pred Novu godinu da se vide s porodicom i prijateljima.

Dok je Dejan bio na lečenju u Novom Sadu njegovi prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za njega, jer je kuća uništena u požaru. Crveni krst Kikinde otvorio je i namenski račun. Vatra je uništila kompletnu sobu, tavanicu i deo krova. Vatrogasci su sprečili dalje širenje.

(Kurir.rs/Novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...