VELEOBRT U MALČI: Posvađala se s mužem, pobegla sa ljubavnikom, pa izmislila da su je oteli i silovali HAOS
Foto: M.S.

istraga je u toku

VELEOBRT U MALČI: Posvađala se s mužem, pobegla sa ljubavnikom, pa izmislila da su je oteli i silovali HAOS

Crna Hronika -

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je u ponedeljak otela dva muškaraca sa crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gde su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati dug od 500 evra, koje im njen suprug navodno duguje.

Kako Kurir nezvanično saznaje, žena se posvađala sa mužem posle čega je pobegla sa ljubavnikom. Njih dvoje su navodno bili na slavlju, prilikom čega su se posvađali, a Elizabeta se posle toga vratila svom suprugu Saši.

Nju je policija oko 10.30 sati danas odvela u Policijsku upravu u Nišu kako bi svedočila o ovoj prijavi za nkoju se nezvanično priča da je lažna, ali to će istraga utvrditi.

Prilikom odvođenja ona nije htela ništa da komentariše za medije, a stavila je i kapuljaču na glavu.

Podsetimo, Elizabeta je policiji prijavila da je blizu njene maskirani muškarac udario u glavu i uvukao u automobil koji je vozio takođe maskirani napadač. Ona tvrdi da su je posle toga pretukli i silovali u selu Pasjača, vratili nazad u Malču i izbacili iz vozila.

Krivična prijava za lažno silovanje

Policijska uprava u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv Elizabete S. zbog lažnog prijavljivanja silovanja.

- Ona je saslušana u policiji tako da će protiv E.S.(52) biti podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje, rečeno nam u policiji.

Dalji rad sa Elizabetom S. preuzeće Više javno tužilaštvo.

(Kurir.rs/M.S./ FOTO: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track