TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ALEKSANDROVCU: Automobilom udarili u drvo, žena završila u reci
Foto: Kurir

Strašno

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ALEKSANDROVCU: Automobilom udarili u drvo, žena završila u reci

Crna Hronika -

Automobil „seat“ sleteo je s puta i zakucao se u drvo. Od siline udarca motor je ispao na put, dok je akumulator odleteo desetak metara dalje i upao u korito reke koja protiče u blizini

Jelena J. (34) i Aleksandar O. (50) teško su povređeni u nesreći koja se u noći između utorka i srede dogodila u Omladinskoj ulici u Aleksandrovcu, kad je njihov automobil udario u drvo, a oni upali u reku.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila u 00.40 časova, a uzrok je zasad nepoznat.

- Automobil „seat“ sleteo je s puta i zakucao se u drvo. Od siline udarca motor je ispao na put, dok je akumulator odleteo desetak metara dalje i upao u korito reke koja protiče u blizini. Povređeni su odmah prebačeni u bolnicu u Kruševcu, ali je zbog težine povreda Jelena J. transportovana u KC Niš - kaže naš izvor iz istrage.

Marin Filipović, u blizini čije kuće se dogodila nesreća, prvi je prišao povređenima.

- Čuli su se škripa guma i jak prasak. Istrčao sam na ulicu, gde sam s prolaznikom izvukao povređenog polusvesnog muškarca, a tek kasnije sam primetio da se u reci nalazi devojka, koja je bila bez svesti, pa sam je izneo na put - kazao je Filipović i dodao da je prizor bio strašan, kao i da se nada da će povređeni biti dobro.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track