SINOVI ČOVEKA KOJI JE PREMINUO POSLE UDESA U SREMČICI: Naš otac je imao 84 godine, nije mogao da pretrčava ulicu!
Mesto nesreće, Foto: Marina Lopičić

Reagovanje porodice

SINOVI ČOVEKA KOJI JE PREMINUO POSLE UDESA U SREMČICI: Naš otac je imao 84 godine, nije mogao da pretrčava ulicu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Sinovi Dragoslava Đorđevića, zvanog Sekirče, koji je preminuo tri nedelje posle saobraćajne nesreće u Sremčici, kažu za Kurir da je njihov otac bio jakog mentalnog zdravlja, ali da sa svoje 84 godine nije mogao da pretrčava ulicu.

Podsetimo, Nebojša Negić (63) naleteo je pre tri nedelje automobilom „tojota“ na Dragoslava Đorđevića (84), koji je preminuo posle dvadesetak dana. Udes se dogodio van pešačkog prelaza.

- Nemamo nameru da se mešamo u istragu koje vodi tužilaštvo, jer mi nismo dobili nikakve izveštaje ni policije, niti nadležnih organa u vezi sa okolnostima nesreće koje se dogodila 24. decembra 2019. godine oko 17 sati u Sremčici. Naš otac Dragoslav izuzetno je voleo život, društvo, svoju decu i porodicu, bio je izuzetno jakog mentalnog zdravlja, ali zbog svojih 84 godina sigurno nije mogao da pretrčava ulicu. Očevici kažu da je gospodin Nebojša Negić u jednom momentu napustio mesto nesreće, a potom se vratio, dok je na vozilu bila nalepnica Vlade Srbije. Po izjavi očevidaca, hauba je bila ulubljena na sredini automobila. Da li su povrede koje su nanesene mogle biti izazvane brzinom od 20km/h? Inače, naš otac je imao poslovnu saradnju sa gospodinom Negićem - navodi se u pismu Kuriru, koje su potpisali Goran i Zoran Đorđević, sinovi preminulog Dragoslava Đorđevića.

Podsetimo, advokat Nebojša Negić je suprug pevačice Dragice Radosvaljević Cakane. Preminuli Đorđević je oboren van pešačkog prelaza, u nesreći je zadobio teške povrede, a izdahnuo je u sredu u bolnici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track