OBDUKCIJA POTVRDILA: Žena ubijena u Loznici, traga se za zločincem
Foto: Privatna Arhiva

ISTRAGA

OBDUKCIJA POTVRDILA: Žena ubijena u Loznici, traga se za zločincem

Crna Hronika -

Policija je 21. januara podnela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu krivičnu prijavu protiv N. N. osobe zbog krivičnog dela ubistva.

Obdukcijom je utvrđeno da je Slavka Jevtić (65) iz Loznice, čije je telo početkom januara nađeno u njenom zapaljenom stanu u centru Loznice, ubijena, a da je ubica potom izazvao požar kako bi prikrio tragove zločina.

Kako saznajemo, policija je 21. januara podnela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu krivičnu prijavu protiv N. N. osobe zbog krivičnog dela ubistva.

- Definitivno je, na osnovu rezultata obdukcije i tragova nađenih u stanu, utvrđeno da je Slavka Jevtić žrtva zločina, pa je pokrenuta istraga ubistva, kao i potraga za počiniocem - potvrđeno je iz tužilaštva.

Podsetimo, leš penzionerke nađen je 3. januara rano ujutru u predsoblju njenog stana. Komšije nesrećne žene ispričale su da su kobnog jutra čule kako Slavka doziva pomoć i govori: „Pusti me, zvaću policiju.“

Ubrzo potom komšije su osetile dim iz njenog stana i pozvale vatrogasce. - Policija je do sada obavila razgovore s više osoba i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja. Ubijena je živela sama, bila je u penziji - podseća izvor.

Kurir.r/ T. I. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track