RAZBOJNICI SE OKOMILI NA ISTU POŠTU U KIKINDI: Odneo 200.000 dinara iz filijale u Mikronaselju
Foto: Sonja Spasić

drugi put u poslednjih sedam meseci

RAZBOJNICI SE OKOMILI NA ISTU POŠTU U KIKINDI: Odneo 200.000 dinara iz filijale u Mikronaselju

Crna Hronika -

KIKINDA - Poštanska filijala u Mikronaselju, drugi put u poslednjih sedam meseci, našla se na meti razbojnika.

Kako je Kuriru potvrđeno u kikindskoj policiji, razbojništvo se dogodilo u u sredu oko 8 sati. Policija je obavila uviđaj i u toku je opsežna potraga za razbojnikom koji je odneo oko 200.000 dinara. Da li je razbojnik imao saučesnika, ili se radilo o “solo igraču” još nije poznato:

- Ova filijala na meti razbojnika prethodni put se našla 14. juna prošle godine, ali je tada orobljena tokom popodnevnih sati, nešto pre pola dva. Pripadnici kriminalističke policije PU Kikinda, u rekordnom roku, locirali su i uhapsili odgovorna lica. U autobusu u Borči, slobode su lišeni muškarci sa punom kesom novca. Kod njih je pronađeno oko 300.000 dinara - podseća i u ovaj slučaj razbojništa dobro upućen izvor.

Muškarac koji je izvršio oružanu pljačku i njegov saučesnik su u trenutku hapšenja, najverovatnije, bili pod dejstvom narkotika. Tada je razbojnik sa fantomkom na glavi i satarom u ruci ušao u poštansku filijalu u Mikronaselju. Nije vređao službenicu, niti je pokušao da je povredi. Samo joj je rekao: “Daj pare, nemoj da komplikuješ”. Službenica ga je poslušala i predala novac.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja