ŠOK-DETALJI PLJAČKE U LOZNICI: Pružio kesu radnici da mu spakuje novac, pa se odšetao ka centru! Evo kako su ga ćapili
Foto: Sonja Spasić

usred dana

ŠOK-DETALJI PLJAČKE U LOZNICI: Pružio kesu radnici da mu spakuje novac, pa se odšetao ka centru! Evo kako su ga ćapili

Crna Hronika -

LOZNICA - Pošta koja se nalazi u Bulevaru Dositeja Obradovića, preko puta nekadašnjeg Tržnog centra, opljačkana je jutros, nešto posle deset časova.

Prema nezvaničnim informacijama, u ispostavu Pošte ušao je osumnjičeni muškarac Đ.N (26) iz susedne Lešnice, koji je naoružan pištoljem pružio kesu i tražio novac od radnice, a kada ga je dobio mirno je napustio objekat i pešice se udaljio ka centru grada.

Tu je seo u taksi i otišao u susedno selo Voćnjak gde je zahvaljujući brzoj akciji lozničke policije vrlo brzo uhapšen i kod njega je pronađen novac.

Nezvanično, je reč o oko 300.000 dinara. Još nije obavljen razgovor sa zaposlenima u Pošti koja je odmah posle ovog razbojništva zatvorena i više ne prima klijente.

Građani su znali da se nešto dešava pošto su gradom odjekivale policijske sirene, ali nisu mogli pretpostaviti da neko u sred dana pljačka poštu.

Uhapšenom muškarcu određeno je zadržavanje i biće sproveden nadležnom tužiocu na saslušanje i odlučivanje o pritvoru. Prema nezvaničnim informacijama on nije od pre poznat policiji, a pištolj koji je danas koristio i mahao tokom razbojništva je plastičan, a ne pravi, ali se to u momentu izvršenja krivičnog dela nije znalo.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track