PRIJATELJI STEFANA FILIĆA OGORČENI: Zverski je ubijen, nećemo oprostiti!
N. B. i M. P. Žrtva... Stefan Filić, Foto: Facebook

ZAKAZALI PROTEST

PRIJATELJI STEFANA FILIĆA OGORČENI: Zverski je ubijen, nećemo oprostiti!

Crna Hronika -

Meštani Starog Sela kod Velike Plane zakazali su za nedelju protestnu šetnju zbog svirepog ubistva njihovog druga i komšije Stefana Filića (19), koga je u nedelju rano ujutru nasmrt pretukla grupa mladića ispred diskoteke u Velikoj Plani.

Filićevi prijatelji ističu da on nije nastradao u tuči, već da je zverski ubijen.

- Tuča je kad se dvoje ili više ljudi biju, a Stefan je napadnut bez povoda, to je velika razlika! Ubili su naše dete, našeg komšiju, brata, sina i ne smemo dozvoliti da to prođe tek tako. To im ne smemo oprostiti - rekao je jedan meštanin Starog Sela.

Meštani planiraju da se u nedelju u 12 sati okupe ispred seoskog Doma kulture i da odatle krenu u protestnu šetnju kako se, navode oni, „ovako svirepa ubistva više ne bi ponavljala“.

Stefan Filić ubijen je pred očima svog mlađeg brata (16). - N. B. (21) i M. P. (21), koji su uhapšeni, kao i još petorica mladića, nasrnuli su na Stefanovog brata bez ikakvog povoda, dok su oni čekali taksi ispred diskoteke. Stefan je hteo da pomogne bratu, a onda su se okomili na njega. Šutirali su ga u glavu do smrti - podseća izvor i dodaje da su dvojica uhapšenih poznata policiji. - Imaju prijave za tuče i nanošenje teških telesnih povreda - kaže poznanik uhapšenih.

Kurir.rs/ J.I. Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja