MASERKE IZ NIŠA NA INSTAGRAMU BILE PARAVAN! Uhapšeni makro (21) ovako je mamio klijente
ilustracija, Foto: Profimedia

PROSTITUCIJA

MASERKE IZ NIŠA NA INSTAGRAMU BILE PARAVAN! Uhapšeni makro (21) ovako je mamio klijente

Crna Hronika -

M. A. (21) uhapšen je u Nišu zbog sumnje da je preko društvenih mreža nudio devojke koje su klijentima pružale seksualne usluge za novac!

Kako saznajemo, M. A. sumnjiči se za posredovanje u prostituciji.

- Sumnja se da je uhapšeni makro početkom godine objavljivao oglase na Instagramu i Fejsbuku, u kojima je nudio masaže. Međutim, oglas za masažu bio je samo maska, jer je on, umesto masaže, klijentima nudio seks s devojkama, maserkama. Sve je funkcionisalo tako što bi se klijent javio na oglas u Inboks, a onda bi mu makro rekao koliko novca da mu uplati na račun, gde da ide i u koje vreme. Na dogovorenom mestu i u dogovoreno vreme čekala ga je prostitutka - objašnjava izvor Kurira i dodaje da su klijenti za seksualne usluge plaćali po nekoliko desetina evra, a cena je varirala u zavisnosti od usluge.

- Sumnja se da je M. A. imao više devojaka koje su za njega radile kao prostitutke - kaže izvor i dodaje da je ovim hapšenjem razbijen još jedan lanac organizovane prostitucije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Kurir.rs/ M. S. Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track