UBISTVO U MILOŠEVU KOD JAGODINE: Starac hteo da raskine ugovor o izdržavanju?
Foto: Dado Đilas

krv

UBISTVO U MILOŠEVU KOD JAGODINE: Starac hteo da raskine ugovor o izdržavanju?

Crna Hronika -

Po tom ugovoru trebalo je da Dobrila sa sinom vodi računa o njemu dok je on živ, a nakon njegove smrti kuća i kompletno imanje pripali bi njima

Motiv jezivog ubistva u selu Miloševu kod Jagodine, gde je Mihajlo Ilić (85) sekirom i nožem ubio Dobrilu Marković (73) iz Račnika, verovatno je ugovor o doživotnom izdržavanju koji su njih dvoje potpisali. Ubistvo Dobrile Marković desilo se u utorak oko 22 sata u Ilićevoj kući.

Naime, izvor Kurira upoznat sa istragom ističe da su Ilić i Markovićeva živeli u vanbračnoj zajednici oko deset godina, tačnije od vremena kada se on penzionisao u Austriji i vratio se u rodnu kuću.

- Po tom ugovoru trebalo je da Dobrila sa sinom vodi računa o njemu dok je on živ, a nakon njegove smrti kuća i kompletno imanje pripali bi njima. Dobrilin sin nije živeo s njima, ali je, prema nekim informacijama, sve češće u poslednje vreme dolazio da traži novac od Mihajla. Na taj način je, kako je Mihajlo i ranije pričao komšijama, Dobrilin sin vršio psihičko maltretiranje - objasnio je izvor Kurira.

(Kurir.rs / J. R. / Foto:Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track