Najnovije vesti

MISTERIOZNA SMRT BOGATE PENZIONERKE: Pred smrt je posetila unuka koju do tada niko nije video i zaključala je u stanu!
Foto: Zorana Jevtić

stradala u požaru

MISTERIOZNA SMRT BOGATE PENZIONERKE: Pred smrt je posetila unuka koju do tada niko nije video i zaključala je u stanu!

Crna Hronika
18:33h

Desanka M. stradala je noćas u požaru koji je izbio u njenom stanu u naselju Filmski grad u Beogradu. U stanu preminule žene nađena je veća količina novca.

Neobično je i da sa unutrašnje strane nije bilo ključa, niti je pronađen u stanu na prvom spratu, gde je starica živela sama. Prema pričanju komšija, Desanka je bila devizna penzionerka, godinama živela sama i niko joj nije dolazio u posetu

- Nije bila preterano druželjubiva, više bi se moglo reći da je bila neprijateljski nastrojena prema svima. Nikada nismo videli bilo koga da joj dolazi u posetu, ne znamo da li negde ima dece ili rodbine - priča komšija i dodaje da je Desanka juče popodne izašla iz bolnice.

foto: Zorana Jevtić

Videli smo kako ju je ekipa medicinara dovezla u stan nakon što je povredila nogu. Ne znamo šta se desilo noćas niti šta je izazvalo požar - kažu komšije.

Oko 9.00 sati pojavila se mlađa žena, koja se predstavila kao njena unuka, koju niko od Desankinih komšija nikada ranije nije video. Do skoro nikada nisu primetili da je bilo ko dolazio kod nje u posetu, međutim, pre nekoliko dana pojavilo se i dvoje ljudi koji su tvrdili da su njeni rođaci i rekli su da je ona u bolnici jer je povredila nogu.

Sinoć je jedan stanar video da su Desanku M. iz bolnice dovezli u kolicima. U njenoj pratnji je bila mlađa žena koja je se i jutros pojavila objašnjavajući da je unuka. Kako nezvanično saznajemo ona je policiji rekla da je Desanka insistirala na svoju odgovornost da izađe iz bolnice, iako je povreda zahtevala da ostane duže.

foto: Zorana Jevtić

Rekla je da ju je ona zaključala i odnela ključ sa sobom, a jutros je došla da joj donese burek za doručak i saznala za tragediju. Stanari pričaju da je tragično nastradala žena nije htela ni sa kim iz komšilika da komunicra, ako bi se nekome obratila, to je bilo u svadljivom tonu .. Nezvanično saznajemo i da je tužilac obavešten o celom slučaju. Na vrata Desankinog stana je postavljeno upozorenje policije da je zapečaćen i da ne sme da se otvara bez njihovog odobrenja.

Da podsetimo nedavno, tačnije početkom januara pronađeno je telo Slavka Jevtić (65) iz Loznice u njenom zapaljenom stanu u centru Loznice, a obdukcijom je utvrđeno da je žena najpre ubijena, a da je ubica potom izazvao požar kako bi prikrio tragove zločina.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto Zorana Jevtić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track