MAJKU ZAKOPAO U GARAŽI NA DEDINJU: Komšija voditelja kažnjen prekršajno!
Hteo da prima majčinu penziju... Slobodan Perišić, Foto: Sonja Spasić

BEOGRAD

MAJKU ZAKOPAO U GARAŽI NA DEDINJU: Komšija voditelja kažnjen prekršajno!

Crna Hronika -

Tužilaštvo je donelo odluku o odbacivanju krivične prijave, jer je utvrđeno da u njegovim radnjama nema elemenata krivičnog dela za koje bi se gonio po službenoj dužnosti

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Slobodana Perišića (54), koji je prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je svoju preminulu majku Stevanu (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju.

Kako Kurir saznaje, Perišić će za svoj bizaran postupak biti prekršajno kažnjen.

Bizarno

- Tužilaštvo je donelo odluku o odbacivanju krivične prijave, jer je utvrđeno da u njegovim radnjama nema elemenata krivičnog dela za koje bi se gonio po službenoj dužnosti. Protiv Perišića će se voditi samo prekršajni postupak - objasnio je naš sagovornik.

Podsetimo, bizaran slučaj koji je šokirao Beograđane dogodio se 22. oktobra 2019 godine. Naime, Stevana je preminula 11. oktobra, ali njen sin Slobodan nije želeo da prijavi njenu smrt i sahrani je na groblju, već je majčino telo 12 dana držao u njihovoj zajedničkoj kući. Slučaj je policiji prijavila Slobodanova bivša supruga, nakon što svekrvu nije videla nekoliko dana.

Žena prijavila

- Da bi prikrio šta se desilo i kako bi mogao i dalje da prima majčinu penziju od 1.700 evra, njeno telo je prvo ostavio u krevetu, pa u kadi punoj vode, koju je rashlađivao ledom, a zatim je u garaži iskopao rupu u koju je zakopao telo majke - rekao je tada naš izvor i podsetio da nema sumnje da je Stevana preminula prirodnom smrću. Inače, Perišić je prvi komšija proslavljenog novinara i voditelja Jovana Memedovića.

Kurir.rs/ J. S. Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track