Najnovije vesti

rekli da su u Bugarskoj kupovali poklone za dečje rođendane

MESARSKA MAFIJA: Carini pokazali 2 velika plišana medveda, a ipak su krili nešto VREDNIJE! (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika

Da pravila nema i da se zaista krijumčari apsolutno sve što donosi zaradu, pokazuje i slučaj koji se dogodio 10. februara 2020. godine na prelazu Gradina, kada su carinici zaplenili oko 150 kilograma sveže usoljenih ovčijih creva za kobasicu.

foto: Carina Srbije

Prekršaj je otkriven prilikom kontrole na ulazu u zemlju, kada je za detaljan pregled izdvojen automobil "folksvagen pasat" pirotskih registarskih oznaka.

foto: Carina Srbije

Vozač i suvozač, obojica državljani Srbije rekli da nemaju ništa da prijave, rekavši da su u susednoj Bugarskoj kupovali poklone za dečje rođendane.

foto: Carina Srbije

Da bi potkrepili svoju priču pokazali su carinicima dva velika plišana medveda i rođendansku tortu.

Međutim, kada su carinici otvorili prtljažnik automobila ostali su zatečeni, jer se u njemu iza dve kancelarijske stolice nalazila i gomila kesa sa sveže usoljenim ovčijim crevima.

foto: Carina Srbije

Nekoliko kesa sa istom sadržinom pronađeno je potom u prostoru rezervne gume, kao i na zadnjem sedištu i ispod njega. Jedna kesa je bila sakrivena ispod presvlake suvozačkog sedišta, na kojem je jedan od putnika prethodno sedeo.

Merenjem je utvrđeno da se radi o količini od 149 kilgrama, a kao vlasnik se prijavio 40-godišnji suvozač iz Babušnice, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak.

(Kurir.rs/ FOTO: Carina Srbije)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...