BOJANE DRUŽE MOJ, NEDOSTAJAĆEŠ LJUDINO: Prijatelji i kolege se opraštaju od vozača GSP poginulog u nesreći u Zemunu FOTO
Foto: Printscreen Facebook/Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje

potresno

BOJANE DRUŽE MOJ, NEDOSTAJAĆEŠ LJUDINO: Prijatelji i kolege se opraštaju od vozača GSP poginulog u nesreći u Zemunu FOTO

Crna Hronika -

Bojan Perać (31) nastradao je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Zemunu, a njegovi prijatelji se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama.

- Velika tragedija. Kreneš na posao i šta te snađe.

- Bojane druže moj, nedostajaćeš ljudino, neka ti je laka crna zemlja.

foto: Printscreen Facebook

- Brate moj, druže iz vrtića, druže iz osnovne i srednje, ostao si najjači. Počivaj u miru - samo su nbeke od poruka kolega nastradalog vozača GSP.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, teška saobraćajka dogodila se na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu u kojoj je na licu mesta stradao vozač GSP-a, a povređeno je i nekoliko putnika u autobusu privatnog prevoznika, kao i vozači putničkog vozila i privatnog autobusa.

- Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45. Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta - navodi se u saopštenju GSP "Beograd".

(Kurir.rs/ FOTO: Printscreen Facebook/Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja